Hoşgeldiniz  

ZİÇEV’den Expo 2016’da muhteşem konser

Semih Köken | 10 Ağustos 2016 | Antalya Haber, EXPO 2016, Gündem, Yaşam A- A+

ZİÇEV’den Expo 2016’da muhteşem konser

ANTALYA Zihinsel Engelli Çocukları Yetiştirme ve Koruma Vakfı (ZİÇEV) bünyesinde faaliyet gösteren ‘Lokomotif Band’ ritim grubu, Expo 2016 Antalya’da konser verdi. Küçük amfi tiyatroda düzenlenen konserde hünerlerini sergileyen grup, izleyenlerin beğenisini topladı.
Ritm müzisyeni Feridun Mete’nin öncülüğünde ZİÇEV bünyesinde kurulan Lokomotif Band ritim grubu, Expo 2016 Antalya’da konser verdi. Küçük amfi tiyatroda gerçekleşen konserde eğitmenleri Feridun Mete ile sahneye çıkan çocuklar, sergiledikleri performansla büyük beğeni topladı. Türkiye çapında ün kazanan ve bu ünü yurt dışına da taşıyan grubun konseri, zihinsel engelli bireylerin doğru yönlendirildikleri ve eğitildikleri zaman neler ortaya çıkarabileceklerini herkese gösterdi.
ZENGİN REPERTUARLARIYLA BEĞENİ TOPLADILAR
Poptan arabeske kadar geniş bir repertuarla izleyenlerin karşısına çıkan Lokomotif Band üyeleri, MFÖ’den ‘Mecburen’, Duman’dan ‘Senden Daha Güzel@, Edip Akbayram’dan ‘Aldırma Gönül’, Orhan Gencebay’dan ‘Batsın Bu Dünya’yı da seslendirdi. Grubun 10. Yıl Marşını seslendirdiği sırada ise küçük amfi tiyatroyu dolduran izleyiciler ayağa kalkarak büyük bir coşku içinde eşlik etti. Grup üyelerinin kaşık şovu ise ilgiyle izlendi.
ZİÇEV Antalya Şube Başkanı Lütfiye Akbaş konser sonunda yaptığı konuşmada,
“Bu konserde sizlerin hayatına dokunduk. Sizler bizlerin hayatına dokundunuz. İşte kolay, öyle kolay hayata dokunmak. Onlar aranızda. Sizin yanınızda her zaman. Onlar için var olan Antalya ZİÇEV’e ve Feridun Hocam’a huzurlarınızda çok teşekkür ederim” dedi.

Etiketler:

EN SON HABERLER

© 2020 KEMER HABER Tüm Hakları Saklıdır ~ İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Reklamı Gizle
Reklamı Gizle