Hoşgeldiniz  

YUSUF ÜRAS HIZLI BAŞLADI

SEMİH KÖKEN | 06 Şubat 2019 | Gündem, Kemer Güncel, Siyaset, Yaşam A- A+

YUSUF ÜRAS HIZLI BAŞLADI

Kemer’de Cumhur İttifakı Belediye Başkan adayı Yusuf Üras seçim startını  geçtiğimiz hafta vermişti. 24 Ocak’ta Milliyetçi Hareket Partisi lideri Devlet Bahçeli, ardından da 27 Ocak’ta ise Cumhurbaşkanı ve AK Parti Genel Başkanı Recep Tayyip Erdoğan Antalya’da AK Parti aday tanıtım toplantısında Kemer’de Milliyetçi Hareket Parti’nin Cumhuriyet İttifakı adayının Yusuf Üras olduğunu resmen açıklanmıştı

Cumhur İttifakının Kemer Belediye başkan adayı Yusuf Üras, AK Parti İlçe Başkanı Selami Minta, MHP İlçe Başkanı Hüseyin Kara, ilçe yöneticileri, kadın kolları, bu haftaya hızlı başladılar ilk seçim bürolarını hizmete sokan Cumhur İttifakı birlik ve beraberlik görüntüsü vermeye başladılar. İlk olarak Büyükşehir Belediyesi Kemer ofisini  ziyaret eden ekib daha sonra burada çalışanlarla birlik ve beraberlik pozu verdiler.

Antalya Büyükşehir Belediyesi Kemer Hizmet Birimi’nde çalışanlarla bir araya gelen Üras “Ayırmadan, kayırmadan hep birlikte güzel günler yaşayacağız” Dedi ve Cumhur ittifakını ve burada ne kadar önemli olduğunun altını bir kez daha çizerek yapılan çalışmalar hakkında bilgi aldı ve personellerle tek tek ilgilendi.

Daha sonra   Milliyetçi Hareket Partisi ilçe Başkanı  Hüseyin Kara ve Ak Parti ilçe Başkanı Ismail Selami Minta ile Resmî Kurumlarımıza ziyaretlerde bulunan Yusuf Üras  yetkililerden Kemer hakkında bilgi aldı.
 Ziyaretlerine hız kesmeden devam eden Üras Kemer Merkezede kurulan meyve sebze pazarına giderek vatandaşlarla kuçaklaştı  Üras “Pazarcı esnafımızı ziyaret ettik. Esnafımızın dertlerini ve sorunlarını çok iyi biliyoruz. 1)Pazar yeri ücretlerini minimum rakamlara indireceğiz. 2) Kemer’e kapalı pazar yeri kazandıracağız bunun sözünü de verdik. Sorunları çözmek için geliyoruz. Güç bizde yetki sizde.”dedi.
 Salı günü proğramına da hızlı başlayan Yusuf Üras vei Milliyetçi Hareket Partisi ilçe Başkanı Hüseyin Kara ve Ak Parti İlçe Başkanı  İsmail Selami Minta ile beraber Kemer Asatı ziyaret etti. “Bizleri misafir eden Murat Söze Yataroğlu Bey’e ve çalışan arkadaşlarımıza misafirperverliklerinden dolayı teşekkür ediyorum.” Dedi.
Etiketler:

EN SON HABERLER

© 2020 KEMER HABER Tüm Hakları Saklıdır ~ İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Reklamı Gizle
Reklamı Gizle