Hoşgeldiniz  

Yunus Çukurkaya’dan tasavvuf müziği ziyafeti

Semih Köken | 06 Haziran 2017 | Antalya Haber, Gündem, Yaşam A- A+

Yunus Çukurkaya’dan tasavvuf müziği ziyafeti

Büyükşehir Belediyesi’nin Geleneksel Ramazan Etkinlikleri kapsamında ilahi sanatçısı Yunus Çukurkaya, tasavvuf konseri verdi. Birbirinden güzel ilahileri ve tasavvuf eserlerini ustalıkla seslendiren sanatçı, manevi duyguları kabarttı.

Büyükşehir Belediyesi Karaalioğlu Parkı’ndaki Ramazan ayı etkinlikleri kapsamında birbirinden değerli sanatçıları, Antalyalılar ile buluşturmaya devam ediyor. Sanatçı Yunus Çukurkaya, etkinlikler kapsamında Antalyalılara tasavvuf musikisi ziyafeti yaşattı. Vatandaşların büyük ilgi gösterdiği konserde Çukurkaya, tasavvuf musikisinin seçkin eserlerini Antalyalılar için seslendirdi. İzleyicilere birbirinden güzel ilahiler de okuyan Çukurkaya’ya konserin ilerleyen dakikalarında semazen ekibi de eşlik etti. Manevi duyguların zirveye çıktığı konserde, Semazenlerin gösterisi vatandaşlardan büyük alkış aldı.
İFTAR SONRASI LUNAPARK KEYFİ
Büyükşehir Belediyesi’nin Ramazan çarşısında kurduğu lunapark büyük küçük her yaştan vatandaşların yoğun ilgisini görüyor. Atlıkarıncalar, gondol, ranger, çarpışan arabalar ve oyun parkurları ile özellikle çocukların ve gençlerin doyasıya eğlendiği lunapark akşamları şenlik havasına bürünüyor. Aileler çocuklarıyla birlikte iftar sonrasında lunaparka giderek eğlenceli zaman geçiriyor. Özellikle lunaparktaki gondol ve rangera binenerek heyecan dolu anlar yaşayan çocuklara büyüklerde eşlik ediyor ve birlikte eğlenmenin mutluluğunu yaşıyor.

Etiketler:

EN SON HABERLER

© 2020 KEMER HABER Tüm Hakları Saklıdır ~ İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Reklamı Gizle
Reklamı Gizle