Hoşgeldiniz  

YÖRÜKLER ŞENLİKTE BULUŞACAK

Semih Köken | 19 Temmuz 2017 | Antalya Haber, Gündem, Kemer Güncel, Yaşam A- A+

 

YÖRÜKLER DERNEĞİ’NDEN BAŞKAN GÜL’E TEŞEKKÜR

Kemer Belediyesi ve Kemer Yörükler Derneği’nin işbirliğiyle düzenlenen 8’inci Kemer Çukuryayla Yörük Şenliği 23 Temmuz Pazar günü yapılacak. Şenlikte konserlerin yanı sıra temsili Yörük düğünü, halat çekme, çuval yarışı, keçi kırpma, güreş ve tiyatro gibi renkli etkinlikler yer alacak.

Kemer Belediyesi ve Kemer Yörükler Derneği tarafından düzenlenen 8’inci Kemer Çukuryayla Yörük Şenliği 23 Temmuz Pazar günü sabah 10.00’da başlayıp gün boyunca devam edecek. Kemer’in en yüksek yaylarından biri olan Çukuryayla’da yapılacak olan şenliğe Kemer Kaymakamı Mustafa Cihad Feslihan ve Kemer Belediye Başkanı Mustafa Gül, diğer protokol üyeleri ve çok sayıda Kemerlinin katılması bekleniyor.

ÇOBAN ATEŞİ YAKILACAK
Sunuculuğunu Rana Özdemir’in yapacağı 8’inci Kemer Çukuryayla Şenliği, temsili Yörük göçü ile başlayıp çoban ateşinin yakılmasıyla devam edecek. Keçi derisinde yayık ayranının ikram edileceği şenlikte temsili Yörük düğünü, gelin alması, halat çekme yarışı, çuval yarışı, keçi kırpma, tiyatro gösterisi, güreş müsabakaları gibi renkli etkinlikler yer alacak. Şenliğin konser bölümünde ise Sevgi Petek ile Ramazan Çelik sahne alacak.

BAŞKAN GÜL’E TEŞEKKÜR
Kemer Yörükler Derneği Başkanı Turhan Arslan şenliğe en büyük desteği Kemer Belediyesi’nin verdiğini belirterek, “Kemer Belediye Başkanımız Mustafa Gül’e ve belediye çalışanlarını çok teşekkür ediyoruz. Bu yıl da dolu dolu bir program hazırladık. Tüm hemşerilerimizi şenliğimize bekliyoruz” diye konuştu.

Etiketler:

EN SON HABERLER

© 2020 KEMER HABER Tüm Hakları Saklıdır ~ İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Reklamı Gizle
Reklamı Gizle