Hoşgeldiniz  

Yenilenen tüp bebek merkezi açıldı

Semih Köken | 05 Ekim 2017 | Antalya Haber, Gündem, Yaşam A- A+

Yenilenen tüp bebek merkezi açıldı

AKDENİZ Üniversitesi Hastanesi’nde 4 ayda yenilenen tüp bebek merkezi hizmete açıldı.

Akdeniz Üniversitesi Hastanesi’nin yenilenen tüp bebek merkezi, Vali Münir Karaloğlu, Rektör Mustafa Ünal, Antalya Ticaret ve Sanayi Odası (ATSO) Başkanı Davut Çetin, Antalya Ticaret Borsası (ATB) Başkanı Ali Çardır, İl Sağlık Müdürü Ünal Hülür, Başhekim Prof. Dr. Bülent Aydınlı, Tüp Bebek Merkezi sorumlusu Doç. Dr. Mehmet Sakıncı ve davetlilerin katılımıyla açıldı.

Akdeniz Üniversitesi Hastanesi Tüp Bebek Merkezi’nde ayda 100 hastanın tedavi edildiğini açıklayan merkez sorumlusu Doç. Dr. Mehmet Sakıncı, “3-4 ay önce bakıma alınan tüp bebek merkezimizi yeniledik, büyüttük ve daha çok hastaya hizmet verebilecek hale getirdik. Merkezimizde Doç. Dr. Murat Özdemir, Doç. Dr. Şafak Olgun, Doç. Dr. Mete Çağlar hocalarımızla birlikte, 20 sağlık çalışanımız görev yapmakta. Ayrıca Prof. Dr. Münire Erman Akar da merkezimize destek verecek. Ayda 100 hasta kapasiteli merkezimizde böylece daha çok hastaya hizmet verebileceğiz” dedi.

Doç. Dr. Sakıncı, geniş bir bölgeye hizmet verdiklerini belirterek, amaçlarının gebelik oranını ve eve canlı bebek götürme oranını artırmak olduğunu söyledi. Doç. Dr. Sakıncı, “Tüp bebek merkezimizin başarı oranı yüzde 50, bu oranı daha yukarılara çekmek için çabamız ve çalışmalarımız var” diye konuştu.

Merkezin açılışının ardından ilave bölümleri de gezen Vali Münir Karaloğlu, modern tüp bebek merkezinin hayırlı olması dileğinde bulundu. Başhekim Aydınlı ise “3-4 ay gibi kısa sürede merkezimizi yenileyip yeniden hizmete açıyoruz. Yenileme çalışmalarımız sırasında desteklerini esirgemeyen kuruluşlara teşekkür ediyoruz” dedi.

FOTOĞRAFLI

DHA-Bölge – Türkiye-Antalya – ANTALYA

Foto 1 indir

AKDENIZ UNIVERSITESI HASTANESI'NDE 4 AYDA YENILENEN TUP BEBEK MERKEZI HIZMETE ACILDI. ACILASA VALI MUNIR KARALOGLU DA KATILDI.(FOTO:ANTALYA-DHA)
indir

Etiketler:

EN SON HABERLER

© 2020 KEMER HABER Tüm Hakları Saklıdır ~ İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Reklamı Gizle
Reklamı Gizle