Hoşgeldiniz  

YENİ EĞİTİM VE ÖĞRETİM YILI KEMERDE BAŞLADI

SEMİH KÖKEN | 09 Eylül 2019 | Gündem, Kemer Güncel, Siyaset, Yaşam A- A+

YENİ EĞİTİM VE ÖĞRETİM YILI KEMERDE BAŞLADI

2019-2020 eğitim ve öğretim yılının başlaması dolayısıyla, okullarda öğrenci ve öğretmelerle bir araya geldi. Kemer Kaymakamı Murtaza Dayanç, Belediye Başkanı Necati Topaloğlu ve İlçe Milli Eğitim Müdürü Veli Kaya, yeni eğitim ve öğretim yılının başlaması dolayısıyla Kemer Merkez İlkokulu’nda öğrencilerle bir araya gelerek sohbet etti.Kaymakam Dayanç, Başkanımız Topaloğlu ve İlçe Milli Eğitim Müdürü Kaya, okuldaki..

YENİ EĞİTİM VE ÖĞRETİM YILI KEMERDE BAŞLADI

2019-2020 eğitim ve öğretim yılının başlaması dolayısıyla, okullarda öğrenci ve öğretmelerle bir araya geldi.

Kemer Kaymakamı Murtaza Dayanç, Belediye Başkanı Necati Topaloğlu ve İlçe Milli Eğitim Müdürü Veli Kaya, yeni eğitim ve öğretim yılının başlaması dolayısıyla Kemer Merkez İlkokulu’nda öğrencilerle bir araya gelerek sohbet etti.
Kaymakam Dayanç, Başkanımız Topaloğlu ve İlçe Milli Eğitim Müdürü Kaya, okuldaki bazı sınıflara girerek öğrencilerle aynı sıraya oturup fotoğraf çektirdi.

Kısa bir konuşma yapan Kaymakam Dayanç, eğitimin her şeyden daha önemli olduğuna vurgu yaparak, “Başarılı, huzurlu ve güvenli bir eğitim yılı olması için var gücümüzle çalışacağız. Eğitim, olmazsa olmazlarımız arasında. Öğrencilerin, vatana hayırlı bireyler olarak yetişmesi için öğretmenlere büyük iş düşüyor. Yeni eğitim ve öğretim yılının hayırlı ve uğurlu olmasını temenni ediyorum.” diye konuştu.

EĞİTİME OLAN DESTEĞİMİZ ARTARAK DEVAM EDECEK

Başkan Topaloğlu ise geleceğin teminatı olan öğrencilere yapılan yatırımlara her zaman önem verdiklerini belirterek, “Yeni eğitim ve öğretim yılı öncesinde belediye olarak bölgemizdeki okulların boya, tamirat ve tadilat işlemlerini üstlendik. Ana okullarından 8. sınıflara kadar olan bütün öğrencilerin kırtasiye malzemelerini okullara teslim ettik. Öğrenciler bizim için çok önemli. Emekli öğretmen olmam dolayısıyla da eğitime çok önem veriyoruz. Öğrencilerin ve velilerin eğitimle ilgili ne ihtiyacı varsa çekinmeden bize ulaşabilirler. Eğitimin emrindeyiz. Eğitime olan desteğimiz artarak devam edecek. Yeni eğitim ve öğretim yılının öğrencilerimize ve öğretmenlerimize hayırlı ve uğurlu olmasını diliyorum.” dedi.

Daha sonra Kemer Merkez Anaokulu’na geçen Başkan Topaloğlu, minik öğrencilerle ve aileleriyle bir süre sohbet etti.

Etiketler:

EN SON HABERLER

© 2020 KEMER HABER Tüm Hakları Saklıdır ~ İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Reklamı Gizle
Reklamı Gizle