Hoşgeldiniz  

Yeni Doğan Bebeklere Mevlit Okutuldu

Semih Köken | 18 Mayıs 2016 | Antalya Haber, Gündem, Kemer Güncel, Oteller, Turizm, Yaşam A- A+

Yeni Doğan Bebeklere Mevlit Okutuldu

Kemer Belediyesi sosyal belediyecilik anlayışı kapsamında, geleneksel hale getirdiği bu yılın ilk Altı ayı içinde doğan bebeklere mevlit okutuldu. Etkinliğe katılan annelere de çeşitli hediyeler verilerek Anneler bebekleriyle birlikte mutlu edildi.


Kemer Belediyesi Basın ve Halkla İlişkiler Müdürlüğü’nün yaklaşık 8 yıldır yürüttüğü ve Kemer Sağlık İşleri Müdürlüğüne devir olunun ‘Hoş Geldin Bebek’ projesi kapsamında 5’ncisi düzenlenen 2016 yılının Ocak, Şubat ve Mart aylarında dünyaya gelen bebeklere, 2016 yılının ilk Altı ayı içinde doğan bebeklere Kemer Huzur Cami Konferans Salonu’nda mevlit okutuldu.
Kemer Huzur Camide okutulan mevlitte Kemer Belediye Başkanı Mustafa Gül’ün eşi “Hoş Geldin Bebek” Projesinin Mimarı Neşe Gül, Anneler bebekleri ile birlikte katıldı.
Yemekli mevlit programına anneler bebekleri ile katılırken Kemer Belediye Başkanı Mustafa Gül’ün eşi ve ‘Hoş Geldin Bebek’ projesinin mimarı Neşe Gül ise, mevlide katılan tüm annelerle çeşitli hediyeler takdim ederek bebekleri için Annelere hayırlı olsun dileklerinde bulundu.
‘Hoş Geldin Bebek’ projesi kapsamında yapmış olduğumuz başka bir uygulamanın Kemer Belediyesinin katkıları ile 5’ncisini düzenlemekteyiz diye sözlerine başlayan Neşe Gül; Annelerin güzel ruhlarının çocuklarının yüzlerine yansımış güzel bebeklerimizle birlikte olmak bizleri son derece mutlu etti. Bizde Kemer Belediyesi işbirliği ile bu güzel günde Anneler ve bebekleri ile bir araya gelerek yeni doğan çocuklarımızın mevlidini okuttuk. Katılan tüm annelere hayırlı olsun ve Allah Kabul etsin. Dedi

Etiketler:

EN SON HABERLER

© 2020 KEMER HABER Tüm Hakları Saklıdır ~ İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Reklamı Gizle
Reklamı Gizle