Hoşgeldiniz  

Yeliz Gül Ege, AKTOB başkan adayı

SEMİH KÖKEN | 08 Aralık 2019 | Gündem, Kemer Güncel, Siyaset, Turizm A- A+

Yeliz Gül Ege, AKTOB başkan adayı

AKDENİZ Turistik Otelciler ve İşletmeciler Birliği Derneği’nin (AKTOB) 14 Aralık’ta gerçekleştirilecek genel kurulunda mevcut başkan Erkan Yağcı’nın yanı sıra, turizmci Yeliz Gül Ege başkan adayı olduğunu açıkladı.

Yeliz Gül Ege, AKTOB başkan adayı

AKTOB’un 29 Kasım’da toplanan seçimli genel kurulu, yeterli sayıda katılım olmaması dolayısıyla 14 Aralık’a ertelendi. Mevcut başkan Erkan Yağcı’nın aday olduğu AKTOB’da, sürpriz bir isim de adaylığını açıkladı. Antalya Tanıtım Vakfı (ATAV) başkanlığının yanı sıra turizm işletmeciliği yapan Yeliz Gül Ege, başkan adaylığını açıkladı. AKTOB’da da genel sekreterlik yapan Ege, mevcut ve yeniden başkan adayı olan Erkan Yağcı ile 12 yıl önce beraber AKTOB’a giriş yaptıklarını ve kuruma katkı koyduklarını söyledi.

‘KURUMU DAHA İYİ BİR NOKTAYA GETİREMEDİ’

Başkan olarak kuruma daha faydalı olacağını belirten Ege, “Erkan başkanın devraldığı dönemden kurumu daha üst noktaya getirmediğini, yapılan işlerin üstüne katkı koymadığını düşünüyorum. Kurumu daha iyi bir noktaya getirmek adına, aynı zamanda üyelerden de bir değişim isteği olduğu ve beni yüreklendirdikleri için ayrı bir liste ile başkan adayıyım. İyi olan kazansın” dedi.

ÜYELER DEĞİŞİM İSTİYOR

AKTOB’da üyelerin değişim istediğini kaydeden Yeliz Gül Ege, yeni yönetimle daha kucaklayıcı olacağını aktardı. Ege, “Bölgelerin temsilinin yanı sıra aynı küçük ve orta işletmelerin temsilcilerinin yönetimde olmasına özen göstereceğiz. Bu kurum sadece büyük işletmelerin derneği olamaz. Küçük ve orta işletmelerin sorunlarını dinleyip onlarla her zaman etkileşim içinde olması lazım. Mevcut yönetimle bunu yapamadık. Bu eksiği seçilirsem ortadan kaldıracağım” diye konuştu.

GİZLİ KAPAKLI İŞ OLMAYACAK

Aday yönetim listesinde güçlü isimlerin var olduğunu vurgulayan Ege, AKTOB’un kuruluşunda ve güçlenmesinde yer alan isimlerle yol aldığını aktardı. Yeliz Gül Ege, “Şeffaf yönetim hedefliyorum. Seçilirsem bizim dönemimizde gizli kapaklı bir şey olmayacak” dedi.

Etiketler:

EN SON HABERLER

© 2020 KEMER HABER Tüm Hakları Saklıdır ~ İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Reklamı Gizle
Reklamı Gizle