Hoşgeldiniz  

YAYLA YOLLARI TOZDAN VE ÇAMURDAN KURTULUYOR

Semih Köken | 07 Temmuz 2017 | Antalya Haber, Gündem, Kemer Güncel, Yaşam A- A+

YAYLA YOLLARI TOZDAN VE ÇAMURDAN KURTULUYOR

Başkan Vekili Aslı Bayar Ulukapı ile Başkan Yardımcısı Ahmet Can calışmaları denetledi

Görüntünün olası içeriği: 3 kişi, ayakta duran insanlar, ayakkabılar, çocuk, ağaç, açık hava ve doğa

Kemer Belediyesi yayla yollarını tozdan ve çamurdan kurtarmak için sokak sokak parke taşı döşüyor. Çalışmaları denetleyen Kemer Belediye Başkan Vekili Aslı Bayar Ulukapı, yayla yollarına toplam 2,5 kilometre parke taşı döşeneceğini kaydetti.

Kemer Belediyesi Fen İşleri Müdürlüğü ekipleri, ilçedeki yayla yolarını tozdan ve çamurdan kurtarmak için çalışma başlattı. Bu kapsamda Kuzdere Gedelme Küme Evleri bölgesindeki sokaklar parke taşı ile kaplanıyor. Kemer Belediye Başkan Vekili Aslı Bayar Ulukapı ile Başkan Yardımcısı Ahmet Can çalışmaları yerinde denetleyerek bilgi aldı.

2,5 KİLOMETRE PARKE
Bölgedeki tüm sokakların belediyenin ürettiği parke taşlarıyla kaplanacağını kaydeden Ulukapı, “Başkanımız Mustafa Gül’ün talimatı ile yapılan çalışmalar sonucunda Kuzdere Gedelme bölgesindeki sokaklarımız yazın tozdan, kışın çamurdan kurtulacak. Toplamda 2,5 kilometrelik bir parke döşeme çalışması yapılacak. Bu hizmetin Kemerli hemşerilerimize hayırlı olmasını diliyorum” dedi.

BELEDİYE KENDİ ÜRETİYOR
Başkan Vekili Aslı Bayar Ulukapı ile Başkan Yardımcısı Ahmet Can, Kuzdere’de bulunan Kemer Belediyesi Parke Taşı Fabrikası’nı da ziyaret ettiler. Fabrikanın Kemer’e çok önemli bir hizmet verdiğini kaydeden Aslı Bayar Ulukapı, “Burada seri üretim yaparak hem maliyeti düşüyoruz, hem de halkımıza daha hızlı hizmet ulaştırıyoruz. Fabrikamız tam kapasite çalışıyor” şeklinde konuştu.

Etiketler:

EN SON HABERLER

© 2020 KEMER HABER Tüm Hakları Saklıdır ~ İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Reklamı Gizle
Reklamı Gizle