Hoşgeldiniz  

YAŞLI HASTALARI EVİNDE ZİYARET ETTİ

Semih Köken | 22 Mart 2018 | Gündem, Kemer Güncel, Siyaset, Yaşam A- A+

YAŞLI HASTALARI EVİNDE ZİYARET ETTİ

KEMER DEVLET HASTANESİ

18-24 Mart “Yaşlılara Saygı Haftası” sebebiyle Kemer Devlet Hastanesi Yönetimi ve Evde Sağlık Birimi Ekibi yaşlı hastaları evlerinde ziyaret etti.

Kemer Devlet Hastanesi Başhekim Yardımcısı Op. Dr. Ali Ergün ve Sağlık Bakım Hizmetleri Müdürü Esra Yılmaz ile Evde Sağlık Ekibi yaşlı hastaları evlerinde ziyaret ederek, sağlık durumları hakkında bilgi aldı, onlarla sohbet ederek yakından ilgilendiler. Kültürümüzde büyükleri ziyaret etmek, onların ihtiyaçlarını karşılamak, bu değerlerimize her zaman sahip çıkmamız gerektiğini bu tür hafta ve günlerin de vesile olduğunun önemini vurguladılar.

Ekip yaşlı hastaların hayır dualarını alarak çiçek hediye ettiler.

İnsan odaklı hizmet anlayışını benimseyen Kemer Devlet Hastanesi bölgede yaşayan yaşlılara bünyesinde bulunan yaklaşık 2 yıl önce kurulan 10 yataklı Palyatif Bakım Merkezi  bakıma ve yardıma muhtaç 440 yaşlı hastaya tıbbi hizmet vermiş olup, ayrıca Evde Sağlık Hizmeti birimi yatağa tam bağımlı yaşlı hastalara devamlı olarak tetkik, tedavi ve tıbbi bakım gibi ihtiyaçlarına cevap vermekte, hasta yakınlarına ve refakatçilerine hasta bakımı konusunda eğitimler düzenlemekte ve psikolojik destek sunmaktadır.

 

Etiketler:

EN SON HABERLER

© 2020 KEMER HABER Tüm Hakları Saklıdır ~ İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Reklamı Gizle
Reklamı Gizle