Hoşgeldiniz  

YASAĞI FIRSAT BİLEN HIRSIZLAR BERBER DÜKKANINI SOYDU

Semih Köken | 29 Kasım 2020 | Gündem A- A+

Antalya’da sokağa çıkma kısıtlaması saatlerinde Hidayet Ceylan’a ait berber dükkanına giren hırsızlar, işyerindeki televizyonu ve tıraş makinesini çaldı.

Olay, dün gece saatlerinde Muratpaşa ilçesi Çaybaşı Mahallesi’nde meydana geldi. Dün akşam sokağa çıkma kısıtlamasının başlamasıyla berber dükkanını kapatan Hidayet Ceylan, evine gitti. Kısıtlama nedeniyle sokakların boş kalmasını fırsat bilen kimliği belirsiz hırsız ya da hırsızlar, gece saatlerinde Ceylan’ın işyerine geldi. Kapıdaki asma kilidi kıran hırsız, işyerinin kapısını da zorlayıp açarak içeri girdi. İşyerinde bulunan televizyonu ve tıraş makinesini çalan hırsız, ardından kaçtı.

Sabah saatlerinde komşularının haber vermesi üzerine işyerine gelen Ceylan, işyerine hırsız girdiğini görünce durumu polise bildirdi. Olay yerine gelen polis ekipleri parmak izi incelemesinde bulunurken, Ceylan ise polis merkezine giderek ifade verdi.

Haberi alınca çok şaşırdığını söyleyen Ceylan, “Komşum gece saatlerinde ses duymuş ancak kısıtlama olması nedeniyle hırsız olabileceği aklına gelmemiş. Kapıdaki asma kilidi kırıp işyerime girmişler. Duvardaki televizyonu ve tıraş makinesini almışlar. Bir makineyi ise tezgah üzerinde unutmuşlar” dedi.

Etiketler:

EN SON HABERLER

© 2020 KEMER HABER Tüm Hakları Saklıdır ~ İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Reklamı Gizle
Reklamı Gizle