Hoşgeldiniz  

YARDIM İÇİN PEDAL ÇEVİRDİLEr

Semih Köken | 05 Kasım 2017 | Antalya Haber, Gündem, Kemer Güncel, Spor, Yaşam A- A+

YARDIM İÇİN PEDAL ÇEVİRDİLEr

Çanakkale’de başlayan bisiklet turu Kemer’de sona erdi

Görüntünün olası içeriği: 5 kişi, gülümseyen insanlar, ayakta duran insanlar ve açık hava

Kırsal kesimlerde yaşayan çocuklara giyim ve kırtasiye desteği için düzenlenen etkinlikte bisikletçiler bin 300 kilometre pedal çevirerek Çanakkale’den Antalya’ya ulaştı.

Merkezi ABD’de bulunan Aziz-Gwen Sancar Vakfı’nın, Türkiye’de kırsalda yaşayan çocuklara giyim ve kırtasiye desteği amacıyla düzenlediği Çanakkale Antalya bisiklet turu, Antalya’nın Kemer ilçesinde tamamlandı. Aziz-Gwen Sancar Vakfı Başkanı Dr. Bülent Ender başkanlığındaki 6 kişilik bisikletli grubu, Deniz Caddesi’ne geldi. Kemer Belediye Başkan Yardımcısı Kemal Yüksel ve beraberindekiler, sporculara çiçek vererek teşekkür etti.

Bisikletliler Derneği Genel Başkanı Murat Suyabatmaz, gazetecilere yaptığı açıklamada, söz konusu etkinliğe Nobel ödüllü Aziz Sancar’ın da destek verdiği belirterek, programı Türkiye’deki yardıma muhtaç çocukların yararına düzenlediklerini söyledi.

Görüntünün olası içeriği: 11 kişi, gülümseyen insanlar, açık hava

Sporculara Kemer Belediye Başkanı Mutafa Gül’ün selamlarını ileten Başkan Yardımcısı Kemal Yüksel ise, böyle anlamlı bir organizasyonda yer almaktan çok mutlu olduklarını vurguladı.

Etiketler:

EN SON HABERLER

© 2020 KEMER HABER Tüm Hakları Saklıdır ~ İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Reklamı Gizle
Reklamı Gizle