Hoşgeldiniz  

Yaralı Kartal ve Şahinin Tedavisi Tamamlandı

Semih Köken | 28 Şubat 2017 | Antalya Haber, Gündem A- A+

Yaralı Kartal ve Şahinin Tedavisi Tamamlandı

ANTALYA’nın Alanya İlçesi’nde doğada ateşli silahla vurularak yaralanmış halde bulunan kartal ve şahinin tedavileri tamamlandı.

Yaralı Kartal ve Şahinin Tedavisi Tamamlandı, System.String[]
ANTALYA’nın  Alanya İlçesi’nde doğada ateşli silahla vurularak yaralanmış halde bulunan kartal ve şahinin tedavileri tamamlandı.  Kartal ve şahin, 3 Mart Dünya  Yaban Hayatı Günü’nde doğaya bırakılacak.

Alanya’da yaralı halde bulunarak  Alanya Belediyesi Veteriner İşleri Müdürlüğü’ne getirilen kartal ve şahinin tedavileri tamamlandı. Kanat ve sırtlarında saçma yaraları bulunan hayvanlar Demirtaş Hayvan Barınağı’nda gözetim altında tutulurken, 3 Mart Dünya  Yaban Hayatı Günü’nde  Antalya‘da doğaya bırakılacağı belirtildi.

Şahin ve kartalın sağlık durumunun iyi olduğunu belirten  Alanya Belediyesi Veteriner İşleri Müdürü  Ali Yavuz, “Geçen günlerde birimimize intikal eden kartal ve şahinin ateşli silahlarla yaralandığını tespit ettik. 2 hayvanın da tedavileri belediyemiz tarafından gerçekleştirildi. Şu anda sağlık durumları iyi. Önümüzdeki günlerde doğaya bırakacağız” dedi.

Alanya Doğa Koruma Milli Parklar mühendisi Mevlüt Kodal ise 24 Ocak’ta gelen bir ihbar üzerine yaralı şahin ile kartalı  Alanya Belediyesi‘ne teslim ettiklerini, tedavisi yapılan hayvanların uçmaya hazır duruma geldiğini kaydetti.

Etiketler:

EN SON HABERLER

© 2020 KEMER HABER Tüm Hakları Saklıdır ~ İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Reklamı Gizle
Reklamı Gizle