Hoşgeldiniz  

YAP BOZ YÖNETİMİ İŞ BAŞINDA İHALE İPTAL

SEMİH KÖKEN | 14 Kasım 2019 | Gündem, Kemer Güncel, Siyaset, Yaşam A- A+

YAP BOZ YÖNETİMİ İŞ BAŞINDA İHALE İPTAL

Sen Ben Yok Biz Varız  sloganı ile 8 ay önce yönetime gelen Necati Topaloğlu  yönetimindeki Kemer Belediyesi her zaman olduğu gibi yine şaşırtmaya devam ediyor.

Pazar yeri konusunda iki üç kez fikir değiştirip  pazarcı ve halkla karşı karşıya gelen ve yine kararından Dönen Necati Hoca ve ekibi bu arada erimeye çözülmeye başladı.

Kemer Esnaf derneklerinin önerge vermesiyle  giyim Pazarını meclise taşıyıp Meclis de doksan derece dönerek giyim pazarı kapanması konusunda pazarcılardan yana tavrıyla  tepkileri üzerine çeken Necati Hoca ve ekibi her geçen gün kan kaybediyor.

Kemerin en dirençli siyasetcilerinden olan Mustafa Bilici nin  zehir zemberek açıklamalarıyla Necati  Topaloğlun yanından ayrılmasından sonra Hoca dan kopmalar devam ediyor.

Öte yanda  ise personeline ve iki meclis üyesinin çevirdiği dolaplara yetişemeyen Hoca nın son olarak yapılan ihaleyi iptal etmesi büyük tepki çekti.

Kemer Göynük Mahallesi Cami Karşındakı Parkta bulunan çay bahçesini 06/ kasım /2019 da ihale Kemer Belediyesi tarafından bir bayana 21.500 tl karşılığında ihale ile verilmesinin ardından MHP nin meclis üyesi  Ramazan Kal tarafından  Sosyal medyaya taşındı.

 

 

Gazetemiz Yayın Yönetmeni Semih Köken tarafından Sosyal medyada ağır eleştirilerde bulunulanarak   “NECATİ TOPALOĞLU nun bundan sonra hiç bir parkta büfe çay bahçesi görmeyeçeksiniz” söyleminin ardından  Göynük te ihale edilmesi çok eleştirildi ve büyük tepki çekti.

Sosyal medyada patlayan bu olayın ardından MHP nin Meclis Üyesi Ramazan Kal Başkan  Topaloğlu na durumu iletmesi üzerine Necati Topaloğlu yine her zaman yaptığı gibi  yap boz işine geri döndü ve gördüğü tepkiden dolayı yine geri adım atarak ihaleyi iptal etti.

YAP – BOZ , ÖNCE EVET ,  SONRA HAYIR DİYEREK KEMER YÖNETİLEMEZ GÖYNÜK BELDESİNİ BELKİ YÖNETEBİLİRSİNİZ AMA KEMER SİZE ON NUMARA BÜYÜK SAYIN BAŞKAN  AKLINIZI BAŞINIZA ALIN KEMERLİLERİN AKLIYLA OYNAMAYIN LÜTFEN

KEMER BİR DÜNYA KENTTİDİR, BORÇ EDEBİYATI İLE KEMER YÖNETİLEMEZ , BU KENTİN GELİRLERİ HER ŞEYE YETER …

OTEL PATRONLARININ GİZLİ KANATLARI ALTINDA ETRAFINIZA RANT SAĞLADIĞINIZI TÜM CÜMLE ALEM ÖĞRENMİŞ DURUMDA BUNUN EN GÜZEL ÖRNEĞİ SİZE TAŞERONLUK YAPAN YEL DEĞİRMENLERİNE KARŞI DONKİŞOTLUK YAPAN  BİLE  OKUYUP İÇİNİZE SİNDİREBİLİYORSANIZ  SİZE SÖYLENECEK FAZLA BİR SÖZ BULAMIYORUZ.

Etiketler:

EN SON HABERLER

© 2020 KEMER HABER Tüm Hakları Saklıdır ~ İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Reklamı Gizle
Reklamı Gizle