Hoşgeldiniz  

Virüs Avrupa’yı kapana kıstırdı

SEMİH KÖKEN | 26 Şubat 2020 | Gündem, Kemer Güncel A- A+

Virüs Avrupa’yı kapana kıstırdı

Almanya´daki turizm camiası Tenerife´den gelen bir haberin etkisiyle sarsıldı: içinde bulunan iki misafirde koronavirüs tespit edildiği için, bin kişilik otel karantinaya alındı, TUI de bu otel için hemen satışları durdurdu.

Virüs Avrupa yı kapana kıstırdı

Virüsün muhtemelen İtalya´dan Avusturya´nın Tirol bölgesinde geçtiği, ve Innsbruck´ta bulunan bir otelin misafirlerinde koronavirüs bulunduğu için yetkililer tarafından geçici olarak kapatıldığı haber geldi.

Ayrıca Almanya’nın Köln kentinde 1 Mart’ta açılması planlanan Uluslararası Hırdavat Fuarı (Eisenwarenmesse), yeni tip koronavirüs (Kovid-19) salgını tehlikesi nedeniyle iptal edildi.

Sektöründe dünyanın en büyük fuarı kabul edilen ve Türkiye’den de çok fazla firmanın katıldığı fuarı düzenleyen organizatör firma tarafından yapılan açıklamada, 1 Mart’ta başlaması ve 4 gün sürmesi planlanan fuarın iptal edildiği belirtildi.

Açıklamada, koronavirüsün Asya ülkelerinden sonra İtalya’da da görüldüğü hatırlatıldı. Açıklamada, fuarın şubat 2021’de yapılmasının planlandığı kaydedildi.

Köln Fuar Merkezi’nde her iki yılda bir düzenlenen ve dört gün süren fuara, bin 200’ü Çin’den olmak üzere yaklaşık 3 bin firmanın katılması öngörülüyordu. (tourexpi)

Etiketler:

EN SON HABERLER

© 2020 KEMER HABER Tüm Hakları Saklıdır ~ İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Reklamı Gizle
Reklamı Gizle