Hoşgeldiniz  

VIP minibüsle tarlada fuhuş!

SEMİH KÖKEN | 19 Mayıs 2015 | Gündem A- A+

Konya’nın Çumra İlçesi’nde polis tarafından VİP minibüsle tarlada fuhuş yaptırdığı öne sürülen şebekeye yönelik yapılan operasyonda, şebekenin elebaşı olduğu iddia edilen baba, 2 oğlu, Gürcistan uyruklu eşiyle birlikte toplam 8 kişi gözaltına alındı.

Aralarında Gürcistan uyrukluların da bulunduğu 8 kadının da mağdur sıfatıyla ifadesine başvuruldu.

Çumra Cumhuriyet Başsavcılığı tarafından yürütülen soruşturma kapsamında Konya Emniyet Müdürlüğü Asayiş Şubesi Ahlak Büro Amirliği ekipleri, kadınları para karşılığı erkeklerle ilişkiye girmeye zorladığı iddia edilen şebekeye yönelik operasyon düzenledi. 5 ay süren teknik ve fiziki takip sonucu Çumra İlçesi’ndeki bir çiftlikte yaşayan ve şebekenin elebaşı olduğu öne sürülen O.K., oğulları B.K. ve Z.K., Gürcistan uyruklu eşi K.K., Alemdar Mahallesi Muhtarı S.D. ile şebeke üyeleri M.K. O.Ö. ve M.Ş. dün eş zamanlı düzenlenen operasyonda gözaltına alındı. Operasyon kapsamında şebeke tarafından erkeklerle para karşılığı ilişkiye girmeye zorlandığı öne sürülen ve aynı çiftlikte yaşayan aralarında Gürcistan uyrukluların da bulunduğu 8 kadının da mağdur sıfatıyla ifadesine başvuruldu.

KOD, ’MISIR TARLASI’ 

Şebekenin, içinde yatak bulunan özel hazırlattığı VİP minibüsle Çumra ilçe merkezi ile Fethiye ve Alemdar Mahalleleri arasındaki üçgende boş tarlalarda fuhuş yaptırdığı öne sürüldü. Kendilerini arayan müşterilerine ’Mısır tarlasında çalışıyoruz’ deyip, bulundukları ekili olmayan tarlalara yönlendirdikleri ve isteyenlere burada minibüs içinde kadınlarla ilişkiye girmeyi sağladıkları öne sürüldü.

FUHUŞTAN KAZANDIĞI İLE 800 DÖNÜM TARLA ALMIŞ 

Şebekenin 8 kadın sayesinde günde yaklaşık 5 bin lira kazanç elde ettiği ve her bir kadını günde 10- 12 kişiyle ilişkiye girmeye zorladığı iddia edildi. Şebeke elebaşı O.K.’nin fuhuştan elde ettiği yaklaşık 1 milyon lirayla ilçedeki farklı yerlerden 800 dönüm tarla satın altığı ve bu tarlaları ürün ektirdiğini iddia edildi.

Gözaltına alınan Alemdar Mahallesi Muhtarı S.D.’nin de, mahalle sakinlerinin şebekeyi Jandarmaya da polise ihbar ettikten sonra bu durumdan haberdar olup, şebeke üyelerine bildirdiği öne sürüldü.

Çiftlikte yapılan aramada ise 2 kadına ait pasaport, 2 ruhsatsız tabanca ve fuhuştan elde edildiği öne sürülen 5 bin dolar ele geçirildiği bildirildi. Şebekenin çiftliğin çevresinde köpeklerle güvenliği sağlamaya çalıştıkları da iddia edildi.

VIP minibüsle tarlada fuhuş!

 

  •  

 

 

Etiketler:

EN SON HABERLER

© 2020 KEMER HABER Tüm Hakları Saklıdır ~ İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Reklamı Gizle
Reklamı Gizle