Hoşgeldiniz  

VERDİĞİMİZ SÖZLERİ TEK TEK TUTUYORUZ

SEMİH KÖKEN | 03 Ağustos 2019 | Gündem, Kemer Güncel, Siyaset, Yaşam A- A+

VERDİĞİMİZ SÖZLERİ TEK TEK TUTUYORUZ

Başkanı Topaloğlu:
“Biz halkımıza verdiğimiz sözleri tutmak için buradayız. Verdiğimiz sözlerden birini gerçekleştirmenin mutluluğunu yaşıyoruz. Bütün sözlerimizi tek tek yerine getireceğiz.”

Belediye Başkanım Necati Toplaoğlu’nun talimatıyla Kındılçeşme Günübirlik Kamp Alanı’nında yapılan çalışmalar tamamlandı.

Yapılan çalışmalar kapsamında mesire alanında, piknik masaları, duş kabinleri, soyunma odaları, tuvaletler, çay bahçesi ve otopark yapıldı.
Başkanımın talimatıyla hemen işe koyulan belediye ekiplerimiz, mesire alanındaki çalışmalarını en kısa sürede tamamlayarak, vatandaşlarımızın özellikle hafta sonları güzel vakit gıeçirebileceği bir ortam hazırlanmış oldu.

Belediye Başkanı seçildiği günden itibaren, halka en iyi hizmeti verebilmek için gecesini gündüzüne katan Belediye Başkanı Necati Topaloğlu, “Biz halkımıza verdiğimiz sözleri tutmak için buradayız. Verdiğimiz sözlerden birini gerçekleştirmenin mutluluğunu yaşıyoruz. Bütün sözlerimizi tek tek yerine getireceğiz. Tek amacımız, daha güzel bir Kemer oluşturmak. Halkımızın isteklerini her zaman önemsedik ve önemsemeye de devam edeceğiz.” dedi.

Başkanı Topaloğlu, 10 bin 800 metrekarelik mesire alanında çalışan belediye personelimize de teşekkür ederek, “Halkımızın yeşil alan ihtiyacının farkındaydık. Bu yüzden biran önce işe koyulup burayı vatandaşlarımızın hizmetine sunmak istedik. Personelimiz, kısa sürede alandaki çalışmalarını tamamladı. Ellerine emeklerine sağlık. Halkımıza ve Kemer’imize hayırlı uğurlu olsun.” diye konuştu.

Vatandaşlarımızın Kındılçeşme Günübirlik Kamp Alanı’ndan daha etkin şekilde faydalanabilmesi ve kolay ulaşım sağlayabilmesi için haftanın her günü Kuzdere Muhtarlığı önünden belirlenen saatlerde belediyemiz otobüsleri ile ücretsiz servis yapılacaktır.

Günlük servis hareket saatlerimiz ise şu şekildedir:

Saat 10.00’da Kuzdere Mahalle Muhtarlığı önünden hareketle, Çaybaşı caddesi, Boğaziçi restoran önü Aslanbucak Mahallesi Cumhuriyet Caddesi, Aslanbucak Anaokulu, Düğün salonu, Otogar önünden D-400 Karayolu ve Kındılçeşme Günübirlik Kamp Alanı’na varış.

Dönüş ise 12.40’da Kındılçeşmeden hareketle D-400 karayolu, Otogar önünden Aslanbucak Mahallesi Cumhuriyet caddesi, Boğaziçi restoran, Çaybaşı caddesi ve Kuzdere Mahalle Muhtarlığı önünde servis sona erecektir.

Gün içerisinde Aynı güzergahlar üzerinden saat 13 ve 15 saatlerinde Otobüsümüz Kındılçeşmeye hareket edip 14.30 ve 18.30 da servislerimiz Kındılçeşmeden yine aynı güzergahlar üzerinden geri dönüş yapacaktır.
Tüm halkımıza duyurulur.

Etiketler:

EN SON HABERLER

© 2020 KEMER HABER Tüm Hakları Saklıdır ~ İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Reklamı Gizle
Reklamı Gizle