Hoşgeldiniz  

VELES’den GÜL’e teşekkür plaketi

SEMİH KÖKEN | 07 Nisan 2015 | Gündem, Kemer Güncel A- A+

fg2Geçtiğimiz günlerde 1’inci yaşını kutlayan VELES Uluslararası Kültür ve Dayanışma Derneği üyeleri Kemer Belediye Başkanı Mustafa GÜL’ü makamında ziyaret ederek teşekkür plaketi verdi.

VELES Uluslararası Kültür ve Dayanışma Derneği Başkanı Nadezda Pelit, 28 Mart Cumartesi günü derneklerinin 1’nci yılında düzenlenen kuruluş yıl dönümüne destek veren Kemer Belediye Başkanı Mustafa Gül’e teşekkür ziyaretinde bulundu. Ziyarete VELES Uluslararası Kültür ve Dayanışma Derneği Başkanı Nadejda Pelit ve yönetim kurulu üyesi Ekaterina Zenteren katıldı. Dernek Başkanı Nadezda Pelit; “Türkiye ve Rusya arasında dostluk ilişkileri pekiştirmede yardımcı olduğunuz için VELES derneğimiz ve çocuklarımız adına, size ve ekibinize tüm kalbimizden teşekkür ederim” dedi.

 

 

Başkan Mustafa Gül ise; “Kemer VELES Uluslararası Kültür ve Dayanışma derneği Kemer’de çeşitli etkinlikler düzenleyerek Kemer’imizin tanıtımına büyük katkıda bulunmaktadır. Ben Kemer halkı adına Kemer’in sesini duyuracak etkinliklere imza atan VELES Uluslar arası Kültür ve Dayanışma Derneği Başkanı Sayın Nadezda Pelit ve ekibine teşekkür eder kuruluşunun birinci yılını kutlar başarıların devamını dilerim” dedi.

 

Konuşmanın sonunda, VELES Uluslar arası Kültür ve Dayanışma Derneği Başkanı Nadezda Pelit, Başkan Mustafa Gül’e kuruluş yıl dönümlerine verdikleri katkılardan dolayı teşekkür plaketi verdi.

Etiketler:

EN SON HABERLER

© 2020 KEMER HABER Tüm Hakları Saklıdır ~ İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Reklamı Gizle
Reklamı Gizle