Hoşgeldiniz  

Ve Eto’o sonunda geldi!

SEMİH KÖKEN | 24 Haziran 2015 | Gündem, Kemer Güncel, Siyaset A- A+

Süper Lig’e bir yıl aradan sonra yeniden yükselen Antalyaspor, Kamerunlu golcü Samuel Eto’o ile prensipte anlaştı. Pazartesi günü özel uçakla İtalya’ya giden Antalyaspor Kulübü Başkanı Gültekin Gencer ve beraberindeki kafile, iki gün süren görüşmelerin ardından mutlu sona ulaştı.

İtalya’dan 17.00’da havalanan uçakta yer alan Antalyaspor Kulübü Başkanı Gencer, Samuel Eto’o, asbaşkanlar Levent Aydın ile Okan Alanyalı, yönetim kurulu üyeleri İrfan Erdoğan ve Emin Özgür Kasapoğlu, menajerlerle Antalya Havalimanı’na geldi. Havalimanının VIP bölümünden çıkış yapan Samuel Eto’o, Antalyalı futbolseverler tarafından coşkuyla karşılandı.
Yaklaşık bir saat öncesinde havalimanına gelerek Kamerunlu golcüyü bekleyen taraftarlar golcü futbolcuyu tezahüratla karşıladı. Eto’nun çıkışında bir taraftar, futbolcuya Antalyaspor atkısı astı. Daha sonra taraftarın meşale yakarak kapıya yaklaşması üzerine Eto’o içeri girdi. Yaklaşık 10 dakika sonra yeniden VIP Kapısı’ndan Başkan Gencer ile çıkış yapan Eto’o taraftarın tekrar tezahüratla kapıya doğru ilerlemesi nedeniyle yeniden içeri girdi.
Daha sonra polis ve özel güvenlik görevlilerinin oluşturduğu koridorda Eto’o araca binerek havaalanından ayrıldı. Antalyaspor’un Samuel Eto’o ile yıllık 3 milyon Euro ve menajerleri ile de 300 bin Euro olmak üzere toplamda 3 yıllığına anlaştığı belirtildi.
Antalyaspor Kulübü Başkanı Gültekin Gencer, Kamerunlu oyuncu Eto’o’nun Antalya’ya gelmesinin ardından havalimanında basın açıklaması yaptı. Kırmızı beyazlı takımın Süper Lig’e yükseldikten sonra şehrin takıma sahip çıktığını anlatan Gencer, dünyanın en iyi oyuncusu seçilen futbolculardan Samuel Eto’o ile yapılan görüşmeler neticesinde anlaşmanın tamamlandığını dile getirdi. Eto’o’nun sözleşmesinde eski kulübüyle ve imaj hakları görüşmeleri nedeniyle anlaşma sürecinin uzun sürdüğünü dile getiren Gencer, “Sıradan bir transfer değil Samuel Eto’o transferi. Antalyaspor’un menfaatine olan imaj anlaşmaları 24 saat sürdü” dedi.30101260 A24203600 30029751
Etiketler:

EN SON HABERLER

© 2020 KEMER HABER Tüm Hakları Saklıdır ~ İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Reklamı Gizle
Reklamı Gizle