Hoşgeldiniz  

“VATANDAŞ YARA ALMIŞ”

SEMİH KÖKEN | 26 Mart 2014 | Gündem A- A+

CHP Kemer Belediye Başkan Adayı Av. Umut Güneş’in ‘atom karıncalar’ olarak nitelendirdiği İlçe Kadın Kolları Üyeleri, Beldibi’nden Çıralı’ya kadar geniş bir alanda çalışmalarını sürdürüyor. İlçe Kadın Kolları Başkanı Arzu Dursun, ev ziyaretlerinde Güneş’le ilgili çok olumlu tepkiler aldıklarını ve 30 Mart’ta sandıktan çıkan ismisin, Güneş olacağını kaydetti.

Cumhuriyet Halk Partisi, yerel seçim çalışmalarını titiz bir şekilde sürdürürken, partinin kadın kolları üyeleri de sahada çalışmalarına son hızıyla devam ediyor. CHP Kemer İlçe Kadın Kolları Başkanı Arzu Dursun, çalışmaların gayet iyi gittiğini, vatandaşın belediye başkanı olarak Umut Güneş’i görmek istediğini kaydetti.  Halkın, vizyonu ve mesleği olan bir belediye başkanı istediğine dikkati çeken Dursun, “Vatandaş geçimini belediye başkanlığından sağlayan bir başkan istemiyor. Beklentileri karşılayabilecek, yerli ve yabancı ayırımı yapmayan, hali hazırdaki düzeni yıkacak bir başkan istiyor” dedi.

Seçim çalışmalarına seçmen listesiyle başladıklarını aktaran Dursun, “Ev ziyaretlerimiz esnasında çok olumlu tepkiler alıyoruz. Herkes Umut Güneş’i tanıyor. Kamuoyunda bir güven var. Halk ilçede yenilik ve dürüst, temiz siyaset istiyor” dedi. Sahada 150 bayan olarak çalışmaları sürdürdüklerini dile getiren Dursun, birçok gönüllünün partiye katıldığını ve çığ gibi büyüdüklerini belirtti. Dursun, “Ev ziyaretlerinde kapısını çaldığımız vatandaşların sorduğu ilk soru, ‘Hangi partiden geliyorsunuz?’ oluyor. Vatandaş tepkili, Kemer’deki yönetimden yara almış ve sıkılmış. Bu nedenle de ilk etapta tepkili yaklaşıyorlar. Fakat CHP’den geldiğimizi duyunca yumuşuyorlardı” diye konuştu.

“15 BİN PROJE KİTAPÇIĞI DAĞITTIK”

Arzu Dursun, mühendis ve mimarların hazırladığı 15 bin proje kitapçığını vatandaşlara dağıttıklarını söyledi. Vatandaşların projeleri görünce daha da heyecanlandıklarını anlatan Dursun, bu heyecanın sebebini ise şöyle açıkladı, “Projelerimiz, halkın ihtiyaçlarını karşılayabilecek ve haritalarla yerleri belirlenmiş gerçek projelerdir.” Sandıktan çıkan ismin Umut Güneş olacağını, bunu 30 Mart günü herkesin göreceğini aktaran Dursun, “İlçe Başkanımız Sayın Belma Murtezaoğlu bir bayan olarak bize büyük destek oldu. Sevgili Murtezaoğlu’na, İlçe yönetimimize ve gençlik kollarımıza sonsuz teşekkür ediyoruz” dedi.

Etiketler:

Yorum yapabilmek için Giriş yapın.

EN SON HABERLER

© 2020 KEMER HABER Tüm Hakları Saklıdır ~ İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Reklamı Gizle
Reklamı Gizle