Hoşgeldiniz  

Vanga’nın 2021 kehanetleri olay olacak

Semih Köken | 06 Ocak 2021 | Gündem A- A+

Ünlü kahin Baba Vanga’nın 2021 kehanetleri olay olacak

Koronavirüsten, 11 Eylül saldırılarına kadar birçok tarihi olayı tahmin eden Baba Vanga’nın 2021 kehanetleri korkuttu. Kehanete göre 2021 yılında bir “ejderha” dünyayı ele geçirecek. Ejderhanın Çin kültüründe önemli bir yer tutmasından dolayı, o ejderhanın Çin olduğu tahmin ediliyor.

Ünlü kahin Baba Vanga'nın 2021 kehanetleri olay olacak

Gerçek adı Vangeliya Pandeva olan Baba Vanga, 31 Ocak 1911’de bugün Makedonya topraklarında bulunan Strumitza köyünde dünyaya geldi. Geçmiş yıllarda tutturduğu kehanetlerle dünyanın ilgisini çekti. 1996 yılında dünyaya veda eden, Baba Vanga’nın yaptığı kehanetler hala konuşulmaktadır. İşte Baba Vanga’nın, 2021 yılı kehanetleri.

DAHA ÖNCE NELERİ BİLDİ?

Obama’nın ABD Başkan’ı olacağı, 11 Eylül saldırıları, Gandi’nin ölümü, Putin’in başkan olacağı gibi bilgileri yıllar öncesinden tahmin etmişti. Ölmeden önce Baba Vanga ile tanışan ve ünlü kâhini ziyaret eden Bulgar sporcu ve antrenör Neshka Stefanova Robeva, Baba Vanga’nın koronavirüsü bildiğini yazmıştı. Sosyal medya hesabı üzerinden duyuran 73 yaşındakİ Robeva, “Baba Vanga, onu yıllar önce ziyaret ettiğimde bana, ‘Neshka, korona hepimizin üzerinde olacak’ demişti. O zaman ne demek istediğini anlayamamıştım. Çünkü korona kelimesi Bulgarcada, koruma ve Rusya’nın ülke dışında hakimiyeti geliyordu. Ben de bunun bütün ülkenin Rusya’nın gönderimini söylemek istediğin sandım. Sadece durumu şimdi anladım. ” ifadelerinde bulunmuştu. Bu da Baba Vanga’nın ününe ün kattı haliyle. Durum böyle bir hal alınca herkes Baba Vanga’nın kahinlerini merak etti.

Baba Vanga

İŞTE 2021 KEHANETLERİ

Baba Vanga’nın 2021 kehaneti ise oldukça ilginç olmuş. Politika ya da olay üzerinden değil de fiziki bir yapı ile ilgili kehanette bulunmuş. 2021 yılında Dünya’nın yörüngesinde hafif bir kayma yaşanacağını söylemiş. Ayrıca, Baba Vanga, 2021’de kansere çare bulunacağını, trenlerin uçacağını ve dünyayı “güçlü bir ejderhanın” ele geçireceğini söylemiş. İnsanlar “güçlü ejderhanın” Çin olduğuna inanıyor.

Etiketler:

EN SON HABERLER

© 2020 KEMER HABER Tüm Hakları Saklıdır ~ İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Reklamı Gizle
Reklamı Gizle