Hoşgeldiniz  

Van Damme Kemer’de

Semih Köken | 29 Ağustos 2018 | Gündem, Kemer Güncel, Siyaset, Yaşam A- A+

Van Damme Kemer’de

Dövüş filmlerinin dünyaca ünlü Belçikalı yıldızı Jean Claude Van Damme, Kemer’e bağlı Beldibi Mahallesi’nde bulunan bir otelin ev sahipliğinde, moda devi Fashion TV tarafından düzenlenen Miss Fashion TV Awards kapsamında Kemer’e geldi. Yerli ve yabancı turistlerin ilgi odağı olan Van Damme, sosyal medya hesabından Antalya’ya özel paylaşımda bulundu.

Moda dünyasının İngiliz devi Fashion TV tarafından organize edilen Miss Fashion TV Awards, Kemer’e bağlı Beldibi Mahallesi’nde bulunan Rixos Sungate Hotel ev sahipliğinde gerçekleştiriliyor. 26-31 Ağustos tarihleri arasında moda dünyasının gözlerini Antalya’ya çevirecek dev organizasyon dünyaca ünlü yıldızları bir araya getiriyor. Dövüş filmlerinin unutulmaz yıldızı ve Belçikalı sporcu Jean Claude Van Damme, program kapsamında Antalya’ya geldi. Organizasyon sonuna kadar programı takip edecek Jean Claude Van Damme, büyük coşkuyla karşılandı.

SOSYAL MEDYADAN ÖZEL PAYLAŞIM

Yerli ve yabancı turistler, Van Damme ile fotoğraf çektirmek için uzun kuyruklar oluşturulurken otel lobisinde özel bir pasta kesildi. Programın ardından odasına çıkan Van Damme, resmi sosyal medya hesabı üzerinden Antalya içerikli paylaşımlarda bulundu.

30 ÜLKEDEN MODANIN YILDIZLARI

Miss Fashion TV Awards kapsamında Belarus, Rusya, Kazakistan, Ukrayna, Makedonya, İsveç, Yunanistan, İsrail, Arjantin, Almanya başta olmak üzere toplam 30 ülkeden gelen güzeller, içerisinde çok sayıda eğlenceli aktivite ve aktif spor programlarıyla dolu 6 günlük güzellik kampına katılacak. Güzellik kampının son etabında ise Miss Fashion TV Awards güzeli seçilecek.

Etiketler:

EN SON HABERLER

© 2020 KEMER HABER Tüm Hakları Saklıdır ~ İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Reklamı Gizle
Reklamı Gizle