Hoşgeldiniz  

VALİ TÜRKER’DEN ’23 NİSAN’ MESAJI

SEMİH KÖKEN | 22 Nisan 2015 | Antalya Haber, Gündem A- A+

ANTALYA Valisi Muammer Türker yayınladığı mesajından 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı’nı kutladı.

Antalya Valisi Muammer Türker yayınladığı kutlama mesajında, “Büyük fedakarlıklarla kurulan, korunması ve yaşatılması için de, yüce Türk Milleti’ne emanet edilen, Türkiye Büyük Millet Meclisi’nin kuruluşunun 95’inci yıldönümünde, 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı coşkusunu milletçe kenetlenerek kutlamaktayız.

Türkiye Cumhuriyeti’nin kuruluşuna giden yolda, Büyük Önderimiz Mustafa Kemal Atatürk’ün Samsun’a çıkarak, kurtuluş meşalesini ateşlemesiyle başlayan ve 23 Nisan 1920 tarihinde Türkiye Büyük Millet Meclisi’nin toplanmasıyla devam eden sürecin, milletimizin tüm bireylerinin yaşamında seçkin ve anlamlı bir yeri bulunmaktadır. Çünkü bu süreç çok ağır şartlara rağmen, milletimizin tüm bireyleriyle kenetlenmesiyle, yürütülen Kurtuluş Savaşı ve çağdaş Türkiye Cumhuriyeti’nin kurulmasıyla sonuçlanmıştır. Bu yıl bayram coşkumuzu 34 farklı ülkeden 400’ü aşkın çocukla Antalya’mızda yaşamaktayız. Bu anlamlı ve coşku dolu gün dolayısıyla, başta Mustafa Kemal Atatürk olmak üzere, silah arkadaşlarını ve tüm şehitlerimizi rahmetle ve minnetle anıyorum.

Tüm Antalya Halkı’nın ve geleceğimizin güvencesi olan çocuklarımızın, 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı’nı içtenlikle kutluyor, bayram coşkusu içinde sevgi ve saygılarımı sunuyorum” ifadelerine yer verdi.

Etiketler:

EN SON HABERLER

© 2020 KEMER HABER Tüm Hakları Saklıdır ~ İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Reklamı Gizle
Reklamı Gizle