Hoşgeldiniz  

Vali Türker Kemer’de turizmcilerle buluştu

Semih Köken | 30 Mayıs 2016 | Antalya Haber, Gündem, Kemer Güncel, Oteller, Turizm, Yaşam A- A+

Vali Türker Kemer’de turizmcilerle buluştu

ANTALYA Valisi Muammer Türker, Kemer Turistik Otelciler ve İşletmeciler Birliği’nde (KETOB) turizmcilerle bir araya geldi.

ANTALYA VALISI MUAMMER TURKER, KEMER TURISTIK OTELCILER VE ISLETMECILER BIRLIGI'NDE (KETOB) TURIZMCILERLE BIR ARAYA GELDI. (MUAMMER TURKER - TAYYAR GUL) (fOTO:KEMER-DHA)

Vali Muammer Türker, Kemer programı kapsamında KETOB’u ziyaret etti. İl Kültür ve Turizm Müdürü İbrahim Acar, KETOB Başkanı Tayyar Gül ve turizmcilerle görüşen Vali Türker, turizme ilişkin mevcut durum değerlendirmesi yapacaklarını, sorunları ve talepleri ilk ağızdan dinleyerek yapılması gerekenler konusunda görüş alışverişinde bulunacaklarını söyledi.

Toplantının ardından açıklama yapan KETOB Başkanı Tayyar Gül de Vali Muammer Türker’in sektör ve bölge turizmi için fikir ve görüşlerini dinlediklerini kaydetti. Yurtiçi ve yurtdışı pazarlara yönelik tanıtım faaliyetleri hakkında Vali Türker’e bilgi verdiklerini vurgulayan Tayyar Gül, Kemer turizminin içinde bulunduğu sıkıntılı dönem hakkında da görüştüklerini anlattı.

ANTALYA VALISI MUAMMER TURKER, KEMER TURISTIK OTELCILER VE ISLETMECILER BIRLIGI'NDE (KETOB) TURIZMCILERLE BIR ARAYA GELDI. (fOTO:KEMER-DHA)

Etiketler:

EN SON HABERLER

© 2020 KEMER HABER Tüm Hakları Saklıdır ~ İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Reklamı Gizle
Reklamı Gizle