Hoşgeldiniz  

Uyuşturucu Operasyonuna 4 Tutuklama

Semih Köken | 07 Mart 2017 | Antalya Haber, Gündem A- A+

Antalya’nın Manavgat ilçesinde jandarma ekipleri tarafından uyuşturucu ticareti yaptığı belirlenen bir şebekeye yönelik düzenlenen operasyonda gözaltına alınan 10 kişiden 4’ü tutuklandı.

Uyuşturucu Operasyonuna 4 Tutuklama, System.String[]
Antalya’nın  Manavgat ilçesinde jandarma ekipleri tarafından uyuşturucu ticareti yaptığı belirlenen bir şebekeye yönelik düzenlenen operasyonda gözaltına alınan 10 kişiden 4’ü tutuklandı.

Manavgat İlçe  Jandarma Komutanlığı,  Side,  Selimiye ve  Kumköy  Jandarma Karakolları ve istihbarat birimlerince uzun süren bir takibin ardından 11 kişinin uyuşturucu ticareti yaptıkları belirlendi. Şahıslara ait olduğu bildirilen 5 ayrı adreste yapılan aramalarda 52 gram eroin, 30 gram kristal, 3 adet pompalı tüfek, 1 adet ruhsatsız tabanca ve 11 adet cep telefonu ele geçirildi.

Yakalanan 11 kişiden 1’i jandarmadaki sorgusunun ardından serbest bırakılırken Y.Ş, G.Ş, D.Ö, M.D, A.S, A.K, M.C.E, D.K, E.K ve B.K mahkemeye çıkarıldı. Zanlılardan Y.Ş, G.Ş, D.Ö ve M.D tutuklanarak  Alanya L Tipi Cezaevine teslim edilirken 6 zanlı adli kontrol şartıyla serbest bırakıldı.

Etiketler:

EN SON HABERLER

© 2020 KEMER HABER Tüm Hakları Saklıdır ~ İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Reklamı Gizle
Reklamı Gizle