Hoşgeldiniz  

Ustaoğlu adaylığını açıkladı

Semih Köken | 03 Ağustos 2016 | Antalya Haber, Gündem, Yaşam A- A+

Ustaoğlu adaylığını açıkladı

ANTALYA Barosu Genel Sekreteri Soner Ustaoğlu, önümüzdeki ekim ayında yapılacak olan genel kurulda yönetim kurulu başkanlığına aday olduğunu açıkladı.
ANTALYA BAROSU GENEL SEKRETERI SONER USTAOGLU, ONUMUZDEKI EKIM AYINDA YAPILACAK OLAN GENEL KURULDA YONETIM KURULU BASKANLIGINA ADAY OLDUGUNU ACIKLADI.(FOTO:ANTALYA-DHA)
Ekibiyle birlikte Atatürk Parkı’ndaki bir restoranda basın toplantısı düzenleyen Soner Ustaoğlu, Antalya Barosu’nun 3 bin 392 aktif üyesiyle Türkiye’nin 4’üncü büyük barosu olduğunu söyledi. Antalya Barosu’na çok şey borçlu olduğunu bu nedende de başkanlığa aday olduğunu kaydeden Ustaoğlu, “Türkiye baroları arasında köklü bir geçmişi olan Antalya Barosu dünya görüşü farklılıklarıyla bölünmeyen tek barodur. Bu yıl 8 Ekim’de 45’inci seçimli genel kurulunu yapacağız. Tarihindeki 19’uncu Baro Başkanı ile birlikte yönetim kurulu organlarını ve Türkiye Barolar Birliği delegelerini de seçeceğiz” dedi.

HER KADEMEDE GÖREV ALDI

Bugüne kadar Antalya Barosu’nun değişik organlarında görev aldığını, halen baronun Genel Sekreteri olduğunu belirten Soner Ustaoğlu, seçilmeleri durumunda baronun kurumsallaşmasına katkıda bulunmak ve avukatların mesleki saygınlığını artırmak için çalışacaklarını söyledi.

Türkiye Cumhuriyeti’nin kuruluş felsefesine bağlı arkadaşlarıyla yönetime talip olduklarını anlatan Soner Ustaoğlu, “Bağımsız ve cesur dostlarımızla kuruluş felsefesinin aydınlık yoluna birlikte çıkmaya karar verdik” dedi.

USTAOĞLU’NUN LİSTESİ

Soner Ustaoğlu’nun listesindeki yönetim kurulu adayları şu isimlerden oluşuyor: Avukat Abide Mine Çine Şen, Avukat Özgür Yılmaztürk, Avukat Erman Keskin, Avukat Hüseyin Soydan, Avukat Çağlar Şener, Avukat Salim Aykut, Avukat Süleyman Yılmaz, Avukat Cihat Özmen, Avukat Ertuğrul Hüseyin Yeşildal ve Avukat Can Ercan.”

Etiketler:

EN SON HABERLER

© 2020 KEMER HABER Tüm Hakları Saklıdır ~ İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Reklamı Gizle
Reklamı Gizle