Hoşgeldiniz  

Üras ve beraberindekilerden ilçe protokol ziyareti

SEMİH KÖKEN | 23 Şubat 2019 | Gündem, Kemer Güncel, Siyaset, Yaşam A- A+

Üras ve beraberindekilerden ilçe protokol ziyareti
Üras ve beraberindekilerden ilçe protokol ziyareti
Haber ve Foto: Yunus İçen

Cumhur İttifakının Kemer Belediye Başkan Adayı Yusuf Üras ve beraberindekiler ilçe protokolünü ziyaret etti.

Ziyarette Üras’a AK Parti İlçe Teşkilatı Başkanı İsmail Selami Minta, MHP İlçe Teşkilatı Başkanı Hüseyin Kara ve meclis üyesi adayları eşlik etti.
Üras ve beraberindekiler, Eylül ayında atanan Kemer Kaymakamı Mehmet Şirin Yaşar’ın açığa alınmasının ardından Manisa Gölmarmara Kaymakamlığı’ndan Kemer Kaymakamlığına atanan Kaymakam Hüseyin Hüseyin Karameşe’yi ziyaret etti.
Karameşe, ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getirirken, Üras ve beraberindekiler ise Karameşe’ye hayırlı olsun dileklerinde bulundu.
Cumhur ittifakının adayı Üras ve beraberindekiler, daha sonra Kemer Emniyet Müdürü Rasim Oymaağaç’ı ziyaret etti. Üras, Oymaağaç ve polis ekiplerine görevlerinde başarılar diledi.
Daha sonra İlçe Seçim Kurulu ve Kemer Vergi Dairesi’ne de ziyaretler gerçekleştiren Üras ve beraberindekiler, seçim çalışmaları kapsamında gezilerine devam edeceklerini, ve durmadan çalışacaklarını söyledi.
Üras, seçimlerde büyük başarı elde ederek Kemer’e hizmet etmeye kendilerini adayacaklarını ifade ederek, “Biz Kemer için yapacağımız projelerle konuşuyoruz. Çamur siyaseti yapmıyoruz. Ben asla makamında oturan bir başkan olmayacağım. Ne yaparsam halkım için, Kemer için yapacağım. Cumhur ittifakının da desteğiyle Kemer’e en güzel projeleri kazandıracağız.” dedi.
Etiketler:

EN SON HABERLER

© 2020 KEMER HABER Tüm Hakları Saklıdır ~ İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Reklamı Gizle
Reklamı Gizle