Hoşgeldiniz  

ÜRAS: “ VATANDAŞI AYAĞIMIZA ÇAĞIRMIYORUZ, AYAĞINA GİDİYORUZ”

SEMİH KÖKEN | 16 Mart 2014 | Antalya Haber, Gündem, Kemer Güncel, Siyaset A- A+

ÜRAS: “ VATANDAŞI AYAĞIMIZA ÇAĞIRMIYORUZ, AYAĞINA GİDİYORUZ”

25 yıldır siyaset arenasının içinde olan Yusuf Üras şimdiye kadar girdiği tüm seçimleri kazanmış bir isim.  Üç dönemdir Tekirova Belediyesi ve GATAB başkanlığını yürüten Üras, şimdi de büyükşehir yasasıyla büyüyen Kemer’in başkanlığına talip. AK Parti’nin Kemer adayı olan Üras’ın siyasetteki düsturu ‘hizmet, hizmet, hizmet’ olarak özetliyor.

Özellikle GATAB’la Kemer ve bölgesinin geleceğini garanti altına alan kişi olarak öne çıkan Yusuf Üras, Kemer Bölgesinin en sevilen başkanları arasında geliyor.  Kemer turizmine katkı sağlayan pek çok ulusal ve uluslar arası etkinliği bölgeye kazandıran Yusuf Üras, Kemer ve Kemerlilerin ekonomisine katma değer sağlayacak pek çok projeye de imza attı. Hizmet odaklı başkanlık anlayışının bir ürünü olarak kişisel gelişime de son derece önem veren Yusuf Üras yoğun iş temposuna rağmen dalış yapan, yamaç paraşütüyle uçan ve her sabah düzenli spor yapan bir başkan olarak da öne çıkıyor. Şu an 48 yaşında olan Yusuf Üras bölgesinin en genç başkanları arasında yer alır. 21 yaşından itibaren başladığı siyaset hayatında ‘yenilgi’ yüzü görmeyen Üras, şimdi AK Parti’den Kemer’in Belediye Başkan Adayı.

Seçimlere üç hafta gibi kısa bir süre kala saha ve halk buluşmalarını tüm hızıyla sürdüren Başkan Üras, gittiği her yerde coşkulu bir kalabalıkla karşılanıyor. Vatandaşınayağına giderek hizmet ve siyaset yaptıklarını, birileri gibi halkı ayaklarına çağırmadıklarını söyleyen Üras, “Bizler birileri gibi muhtarlarımızı, vatandaşlarımızı ayağımıza çağırarak siyaset yapmıyoruz. Bizler saygı duyduğumuz kendimizi borçlu hissettiğimiz analarımızın, bacılarımızın ayağına giderek siyaset yapmayı tercih ediyoruz. O nedenle Kemer’in efendisi, paşası değil hizmetkarı olmaya talip olduk” diyor.

Kemer’e Çivi Çakılmadı…

Kemer’e onca yıldır hizmetin gelmediğini, siyasi isimlerin hep laf ürettiğini, şarkılı türkülü eğlenceler tertiplemeyi belediyecilik hizmeti saydığını vurgulayan Üras, “ Çiçek dikmeyi, taş döşemeyi belediyecilik sananlar Kemer’in asli sıkıntıların çözüm üretmedikleri gibi ciddi bir yatırım dahi yapmadılar. Kemer’in en büyük isteği kendisine hizmet üretilmesi. O yüzden bizi destekliyorlar, o yüzden AK Parti’nin Kemer’de kazanmasını istiyorlar. Çünkü AK Parti hizmetin partisidir, belediyeciliğin nasıl yapılacağını Türkiye’ye ispatlamış bir partidir. Kendini ifade edecek şeyleri olmayanlar ancak temcit pilavı gibi birilerini eleştirir, diline dolar. Beni eleştirecek belediye başkanı çalışkan olacak benden bir tırnak daha mesafesi olacak. İşte 3 başkanlığını yaptığım 

Baskan Uras

Tekirova en büyük gururum.”

 

Kemer’i iktidarla Buluşturalım… Kemer’e yönelik çok önemli projeleri olduğunu da belirten Yusuf Üras, ancak projelerin gerçekleşmesi için önce Kemer’in şasinin düzeltilmesi gerektiğini belirtti. Üras: “ Kemer onca yıldır hiç hizmet almamış, yol yok, altyapı yok. Bunlar olmadan proje üretmek bir şey ifade etmez. Biz inşallah göreve geldiğimizde Kemer’in acil olan bu sorunlarını çözeceğiz, sonra proje ve eserlerimizi hayata geçireceğiz. Bunun için gücümüz de kudretimiz de var. Kemer’in önceliği turizmin gelişmesi sezonun uzatılması ve sosyal projeler. Bunları hedef alarak planlamalar yapıyoruz. Hükümetimizin desteğiyle ve içimizdeki hizmet üretme azmiyle üstesinden gelemeyeceğimiz hiçbir şey yok” dedi.

1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 12başkan üras_1

Etiketler:

Yorum yapabilmek için Giriş yapın.

EN SON HABERLER

© 2020 KEMER HABER Tüm Hakları Saklıdır ~ İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Reklamı Gizle
Reklamı Gizle