Hoşgeldiniz  

Üras, teşekkür etti borçlara dikkat çekti

SEMİH KÖKEN | 03 Nisan 2019 | Gündem, Kemer Güncel, Siyaset, Yaşam A- A+

Üras, teşekkür etti borçlara dikkat çekti

MHP’li Kemer Belediye Başkan adayı Yusuf Üras, seçim sonucunun hayırlara vesile olmasını temenni ederek, “Ancak realiteyi de gözden kaçırmamak gerekir. Bu realite bunca borçlanma ile Kemerli hemşehrilerimizi hizmette sıkıntılı günlere taşıyacaktır” dedi

Cumhur İttifakı’nın MHP’li Kemer Belediye Başkan adayı Yusuf Üras, facebook hesabından açıklama yaptı. Üras, 31 Mart Yerel Seçimleri’nin Kemer’de demokratik bir olgunluk içerisinde geçtiğini belirterek, seçmenin idaresinin sandıkta tecelli ettiğini söyledi. Her zaman milli iradenin kararına saygı duyduklarını ifade eden Üras, “Kemer’de gerçekleşen seçim sonucunun hayırlara vesile olmasını temenni ediyorum. Ancak realiteyi de gözden kaçırmamak gerekir. Bu realite bunca borçlanma ile Kemer’li hemşehrilerimizi hizmette sıkıntılı günlere taşıyacaktır. Bizler istedik ki Kemer’imiz turizm başta olmak üzere her alanda yatırım cennetine dönüşsün. Cumhur İttifakı adayı olarak çıktığım bu yarışta bizimle birlikte hareket eden her iki ittifak ortağı teşkilat mensuplarımıza sonsuz teşekkür ve dualarımı belirtiyorum. Seçim süreci boyunca olağanüstü bir çaba gösteren, her gönüle girme, her vatandaşın derdini dinleme sorumluluğunu ruhunda taşıyan mücadele eden arkadaşlarıma ayrıca dualarımı arz ediyorum” dedi.

‘Kimler pes etti çok iyi biliyorum’

Cumhur İttifakı kapsamında uyumlu bir şekilde seçim çalışması yürütüldüğünü kaydeden Üras, “Kimlerin bizimle yürüdüğünü, kimlerin yorulup pes ettiğini de çok iyi biliyorum. Ama bizler kutsal bir davanın mensuplarıyız, bu doğrultudan işaretle her türlü zorluğu ve stresi inanç abidesi yüreğimizde eritmesini biliriz. İstedik ki; ülkemizin jeopolitik konumu ve tarihsel sorumluluğumuzun bize emrettiği birlik ve beraberliği ilçemizde inşa edelim. Yola çıkış gayemiz bu milli düşünce, Kemer’e hizmet etme aşkıdır. Bu aşk bu düşünce her ne olursa olsun bizlerde bakidir. Bu vesileyle; bir kez daha gerçekleşen seçimlerin hayırlara vesile olmasını dilerken, yeni görev alacak olanları da sıkı takibe alacağımızın bilinmesini isteriz. Elbette ki yapılacak her doğruyu alkışlayacak siyasi olgunluk ve ahlâka sahibiz. Ama yapılacak her yanlış ve hata da, Kemer’in uğrayacağı her zararlı kararda da ayağa kalkacağımızın bilinmesini isteriz. Tekrar bizleri yalnız bırakmayan, bize inanan, bizimle birlikte çalışan her iki partimizin samimi insanlarına ve Kemer’li vatandaşlarımıza saygılarımı arz ediyorum” diye konuştu.


Umut ÖZEN

Etiketler:

EN SON HABERLER

© 2020 KEMER HABER Tüm Hakları Saklıdır ~ İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Reklamı Gizle
Reklamı Gizle