Hoşgeldiniz  

ÜRAS TAN SAĞ DUYU ÇAĞRISI

SEMİH KÖKEN | 14 Nisan 2019 | Gündem, Kemer Güncel, Siyaset, Yaşam A- A+

ÜRAS TAN SAĞ DUYU ÇAĞRISI

Mahalli idareler seçimlerinde Cumhur ittifakının Kemer Belediye Başkan Adayı Yusuf Üras, sosyal medya hesabından Kemerlilere seslendi.

Üras, sosyal medya hesabından yaptığı açıklamada, seçim sürecini sorunsuz bir şekilde geride bıraktıklarını söyledi.

Seçimlerde ideallerinin Hak’kın ve mutlak hakikatin yer etmesi olduğunu ifade eden Üras, “Bu mihvâlden yola çıkarak verdiğimiz yarışta başka bir aday ilçemizi temsil noktasında vatandaşlarımızca tercih edildi.
Elbette ki vatandaşlarımızın tercihine saygı duyduğumuz gibi, işte o saygı duyulası seçmenlerimizin de haklarını korumak ve savunmakla mükellefiz. Siyaset ahlâkı bunu gerektirir. Bütün kaygımız Kemer ilçemiz ve Kemer’de yaşayanlarımız üzerinedir. Sevgimiz ve saygımızda aynı oranda güzel ilçemizin güzel insanlarına yöneliktir.
İşte bu gerçeklerden yola çıkarak görevi yeni devralan Sayın Belediye Başkanından da böylesi bir sorumluluğu Kemer’li vatandaşlarımız gibi bizlerde bekliyoruz.” dedi.


Üras, göreve gelmelerinin üzerinden bir hafta süre geçtikten sonra başta Kemer Belediyesinde hizmet eden personel olmak üzere, seçimlerde kendilerini desteklemedikleri düşüncesiyle esnafımıza baskı uygulandığını, kaba kuvvete başvurulduğunu üzüntü ile izlediklerini anlatarak, açıklamasına söyle devam etti:

“Bizler seçim sonrasında “ihanete uğradık” derken, şahsi bünyemiz ve ikbalimiz doğrultusunda söylemde bulunmadık. Kemer ilçemizin ihanete uğradığını ve sorunlar yumağına düşürüldüğünü haykırdık.
Sözlerime girerken Hakk ve Hakikâtten yana olduğumuzu belirtmiştik. İşte bu ülkü ve ahlâkımız yanlışı haykırmada bize sorumluluk yüklemektedir. Belediye hizmeti kamu sahasıdır. Bu sahada siyasal kayırmacılık güzel ahlâka uymaz. Şu kısa sürede esnafımızı intihar boyutuna taşıyan, silahların çekilmesine ve sonucunda insanlarımızın yaralanmasına yol açan hangi ikbal ve çıkar telaşıdır? Kamu hizmetinde intikam hissi geçerlilik arz etmez. Sevgi, saygı, kucaklama ve sorunları çözme noktasından hareket etmeyi şart kılar. Bundan işaretle, görevi yeni devralan Sayın Belediye Başkanını ziyaret etmemin vatandaşlarımıza karşı olan sorumluluğum gereği inançlarım gereği doğru bulmadığımı beyan ediyorum. Çünkü bu kısa sürede olup biten onca olumsuzluğu adeta tasdik edercesine Sayın Belediye Başkanına başarı dileklerimizi iletmek bu olaylarda mağdur olan vatandaşlarımızın ekmeğine ve emeğine saygı göstermemek demektir.”


Kendilerinin her zaman doğruyu haykırmaya devam edeceklerine de değinen Üras, “Şayet aksaklıklar asgariye inip vatandaşlarımıza eşit mesafede olduklarını görüp inandığımız gün, çiçeğimizi yaptırıp yüzümüzde en mavi tebessümlerle Belediye Başkanlığımızın merdivenlerini koşarak çıkacağımızın da bilinmesini isteriz. 
Bütün arzumuz Kemer’li insanımızın hizmete doyması ve mutluluğu üzerinedir. Selam, saygı ve muhabbetlerimle.” ifadeleirne yer verdi.

Etiketler:

EN SON HABERLER

© 2020 KEMER HABER Tüm Hakları Saklıdır ~ İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Reklamı Gizle
Reklamı Gizle