Hoşgeldiniz  

Üras: “Davasını satan arkadaşlara hakkımı helal etmiyorum”

SEMİH KÖKEN | 06 Nisan 2019 | Gündem, Kemer Güncel, Siyaset, Yaşam A- A+

Üras: “Davasını satan arkadaşlara hakkımı helal etmiyorum”

2019 yerel seçimlerinde Cumhur ittifakının Kemer Belediye Başkan adayı Yusuf Uras Beldibi Rixos Sungate otelde birlik ve beraberlik yemeği verdi.

Yemeğe MHP il başkanı Mustafa Aksoy ve il başkan yardımcıları, MHP ilçe başkanı Hüseyin Kara, MHP kadın ve gençlik kolları tam kadro katılım gösterdi.

Yemekte konuşan Üras, düzenlenen yemeğin sadece teşekkür buluşması olduğunu ve başka bir anlamının olmadığını söyledi.

Üras, bir seçim süreci geçirdiklerini ve seçimlerin Kemer’e hayırlı olmasını dileyerek, seçim sürecinde istediklerini belki anlatamadıklarını belki de Kemer halkının anlamadığını kaydetti.

Oy vermeyen kimseye bir kırgınlığı olmadığını ifade eden Üras, “Oy bir tercihtir. Herkes tercihini ona göre yaptı. Ama davasını satan arkadaşlara hakkımı helal etmiyorum. Genel başkanlarımız bize güvendi. Genel başkanlarımız bu sadece belediye seçimi değil, beka meselesidir dedi. O ihanet arkadaşlara soruyorum. Ne oldu şimdi? Biz seçimi kaybettik ama Kemer’de kaybetti. Ülke kaybetmedi. Büyükşehir belediyemiz gitti. Şimdi bunun hesabını kim verecek?” dedi.

Kimsenin kimseden zorla oy istemediğini ancak belediyede çalışan insanların ekmekleriyle oynandığını anlatan Üras, kendileri ile ev ev dolaşıp yanlarında gözükenlere neden ihanet ettiniz diye seslendi.

Üras, ihanet edenleri vicdanları ile baş başa bıraktığını kaydederek, “Ortaya koyduğumuz projelerimiz vardı. Hayalimiz vardı. Kemer’e hep birlikte hizmet edecektik. Cumhur ittifakının gücünü kullanacaktık. Karşı taraftaki arkadaşlar ihanet için içimize adam soktular. Bunları geçelim. Aslında söylenecek çok şey var ama herkes kimin ne olduğunu biliyor. Sadece şunu söylemek istiyorum. Kimse bizi davamızdan çeviremeyecek. Çünkü bizim sevdamız koltuk sevdası değil Kemer’e hizmet etmektir.” diye konuştu.

Karşıdaki adayların sürekli boş vaat ve yalan attıklarını iddia eden Üras, bu yalanların tek tek ortaya çıkacağını bildirdi.

Üras, Kemer’in eski Kemer olmadığına değinerek şunları kaydetti:

“Hepimiz kimseyi belediyeden çıkarmayacağız dedik. Kimseye baskı uygulamayacağız dedik. Buradan belediyeyi idare edecek kişilere uyarıda bulunmak istiyorum. Bu verdiğiniz sözleri yerine getireceksiniz bizde bunun takipçisi olacağız.”

MHP İl Başkanı Mustafa Aksoy ise Yusuf Üras’ın adaylığının açıklandığı andan bu yana davaya gönül veren herkesin sahada azimle, gayretle çalıştıklarını söyledi.

Sahada çalışan gencinden yaşlısına herkese teşekkür eden Aksoy, seçimlerde herkesin kendi hür iradesiyle oy verdiklerini hatırlatarak, meclis üyeliğine seçilen cumhur ittifakının adaylarına başarılar diledi.

Aksoy, herkesin içinde kırgınlık ve küskünlük olabileceğini ancak bunları mahşere ertelemek gerektiğini vurguladı.

Beş yıl sonra milletin huzuruna tekrar çıkacaklarını belirten Aksoy, “Beş yıl sonrasının hesabını yapacağız. Satanların ve kaçanların olmadığı bir hesaplama yapacağız. Beş yıl sonra inşallah Kmeer’i hak ettiği yere taşıyacağız.” diye konuştu.  

Haber ve Fotoğraf: Yunus İçen

Etiketler:

EN SON HABERLER

© 2020 KEMER HABER Tüm Hakları Saklıdır ~ İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Reklamı Gizle
Reklamı Gizle