Hoşgeldiniz  

ÜNİVERSİTEDEN BAŞKAN GÜL’E TEŞEKKÜR

Semih Köken | 18 Nisan 2017 | Antalya Haber, Gündem, Kemer Güncel, Oteller, Turizm, Yaşam A- A+

ÜNİVERSİTEDEN BAŞKAN GÜL’E TEŞEKKÜR

 

Kemer Belediyesi’nin desteğiyle Akdeniz Üniversitesi Sağlık, Kültür ve Spor Dairesi Başkanlğı tarafından gerçekleştirilecek 11. Uluslararası Paris II. Batığı Dalışı ve Yüzbaşı Mustafa Ertuğrul Aker’i anma etkinliğine desteklerinden dolayı Kemer Belediye Başkanı Mustafa Gül‘e teşekkür plaketi verildi.

Başkan Gül’ün etkinliğe büyük bir bir destek verdiğini ve her aşamada yardıma koştuğunu kaydeden Akdeniz Üniversitesi Sağlık, Kültür ve Spor Dairesi Başkanı Halil Eroğlu, “Başkanımıza büyük bir şükran borçluyuz. 28 Nİsan-01 Mayıs tarihlerinde düzenleyeceğimiz 11. Uluslararası Paris II. Batığı Dalışı ve Yüzbaşı Mustafa Ertuğrul Aker’i anma etkinliği öncesi başkanımıza teşekkür plaketi vermek istedik” dedi.
Başkan Gül ise, “Dünyada 100 dalış bölgesinden biri olarak gösterilen ve 1. Dünya Savaşı sırasında batırılan Paris 2 savaş gemisi enkazının Kemer’de olması, turizm açısından büyük önem taşımaktadır. Kemer Belediyesi olarak her türlü desteği, göreve geldiğimiz 2009 yılından bu yana vermekteyiz. Etkinliğe ve sergiye tüm Kemer halkını davet ediyoruz” diye konuştu

Etiketler:

EN SON HABERLER

© 2020 KEMER HABER Tüm Hakları Saklıdır ~ İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Reklamı Gizle
Reklamı Gizle