Hoşgeldiniz  

ULUPINAR SEZONA HAZIR

SEMİH KÖKEN | 29 Nisan 2020 | Gündem, Kemer Güncel, Siyaset, Yaşam A- A+

ULUPINAR  SEZONA HAZIR
Tüm dünyayı etkisi altına alan koronavirüs salgını devam ederken, turizm sektörü salgın sonrası döneme hazırlanıyor. Antalya’da milyonlarca turisti ağırlayan oteller, planlanan tadilatlarını öne çekti. Kemer ve Belek gibi turizm bölgelerindeki otellerde havuzdan restorana, odalardan eğlence mekanlarına kadar mekanlar elden geçiriliyor. Tadilatta özellikle dikkat edilen konuların başında ise ‘hijyen’ geliyor.
Bunun yanında Kemerin en önemli turizm Alanlarından olan Ulupınar da bu esnada yenileniyor. Ulupınarın lokomotif restoranlarının başında gelen Ulupınar Botanik Restaurantta baştan aşağı yenilenerek Turizmin  açılaçağı günleri bekliyor.
İşletme sahibi Fevzi Taş ı ziyaret ederek yapılan çalışmalar hakkında bilgi aldık Taş “Bu olayı lehimize çevirmek için tüm işletmelerin kendilerine çeki düzen vermesi gerekiyor. Artık yeni Dünya Düzeni kuruluyor Turizm Bakanımızın dediği gibi  sertifika uygulamaları ile güven ve hijyen öne çıkması lazım bunu için bizde elimizden geldiği kadar hazırlıklarımızı tamamlamak üzereyiz umarım kayıplarımızı bu sezon sonunu uzatarak telafi ederiz” dedi.
   Turizmdeki kayıpların önüne geçmek adına Kültür ve Turizm Bakanı Mehmet Nuri Ersoy, otellere bir sertifika programı uygulayacaklarını, getirilen kurallara uyan tesislerin mayıs ayı ortalarından itibaren misafir kabul edebileceğini açıklanırken Doğanın da daha çok yeşil ve daha çok  oksijen olduğu görülmesi heyecan yaratmaya devam ediyor.
Etiketler:

EN SON HABERLER

© 2020 KEMER HABER Tüm Hakları Saklıdır ~ İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Reklamı Gizle
Reklamı Gizle