Hoşgeldiniz  

UKRAYNALI GAZETECİLER BAŞKAN GÜL ile RÖPORTAJ YAPTI “BÖYLE MİSAFİRPERVERLİK GÖRMEDİK’

Semih Köken | 02 Mayıs 2017 | Antalya Haber, Gündem, Oteller, Turizm, Yaşam A- A+

UKRAYNALI GAZETECİLER BAŞKAN GÜL ile RÖPORTAJ YAPTI “BÖYLE MİSAFİRPERVERLİK GÖRMEDİK’

TC Kiev Büyükelçiliği Kültür ve Tanıtma Müşavirliği’nin aracılığıyla Kemer’e getirilen Ukrayna’nın önde gelen medya kuruluşlarının temsilcileri Kemer Belediye Başkanı Mustafa Gül’ü makamında ziyaret ederek bir röportaj gerçekleştirdiler.
Ukrayna’nın en yüksek tirajlı günlük gazetesi olan Segodnya Gazetesi’nden Okşana Polovyna, Ukrayna’nın en popüler turizm dergisi olan Mandry Dergisi ‘nden Oksana Ustıuzhanına, Ukrayna’nın en büyük haber ajansı olan Novaye Vremya’dan Yulıa Drozd, Ukrayna’nın önde gelen kanallarından olan Cherkassy TV’den Svıtlana Bılokın ve Nikolay Faist ile Medya Güne Bakış’tan Hasan Eryiğit, Dış İlişkiler Temsilcisi Süleyman Şanlı ve Rehber Cihan Çiftçi, Başkan Gül’ü makamında ziyaret etti.
Başka bir yerde böyle bir misafirperverlik görmediklerini kaydeden Ukraynalı gazeteciler, bu sıcak ilgisinden dolayı Başkan Gül’e çok teşekkür ettiler.
Başkan Gül ise yaptığı röportajda Ukraynalı turistlerin hiç bir güvenlik endişesi duymadan gönül rahatlığıyla Kemer’de tatil yapabileceklerini vurguladı.

Etiketler:

EN SON HABERLER

© 2020 KEMER HABER Tüm Hakları Saklıdır ~ İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Reklamı Gizle
Reklamı Gizle