Hoşgeldiniz  

Üç Başkanın Akdeniz Yarışı

SEMİH KÖKEN | 29 Mayıs 2014 | Gündem, Siyaset A- A+

Akdeniz Belediyeler Birliği başkanlığına Konyaltı Belediye Başkanı Muhittin Böcek, Kepez Belediye Başkanı Hakan Tütüncü’den sonra Kemer Belediye Başkanı Mustafa Gül de aday oldu.

Bugün(29 Mayıs Perşembe) Saat: 14.00’te Porto Bello Otel’de yapılacak olan Akdeniz Belediyeler Birliği Olağan Genel Kurulu, CHP, AKP ve MHP’nin yarışına sahne olacak. 2009 yılından bu yana birliğin başkanlığını yürüten Konyaaltı Belediye Başkanı Muhittin Böcek CHP adına, Kepez Belediye Başkanı Hakan Tütüncü AKP adına, Kemer Belediye Başkanı Mustafa Gül de MHP adına Akdeniz Belediyeler Birliği Başkanlığı’na aday oldu.
Birliğin 2002-2004 yılları arasında başkanlığını yapan 2004-2009 yılları arasında başkanlığı AKP’li Büyükşehir Belediye Başkanı Menderes Türel’e kaptıran Konyaaltı Belediye Başkanı Böcek, 2009 yılında yeniden birlik başkanı olmuştu. Böcek yeniden aday olacağını açıkladı. Kepez Belediye Başkanı Hakan Tütüncü’nün adaylığı genel kuruldan bir gün önce belli oldu.  Kemer Belediye Başkanı Mustafa Gül’de sosyal medyadan adaylığını duyurarak üyelerden destek istedi.
Etiketler:

EN SON HABERLER

© 2020 KEMER HABER Tüm Hakları Saklıdır ~ İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Reklamı Gizle
Reklamı Gizle