Hoşgeldiniz  

Tütüncü’den Göz Sağlığı Teftişi

Semih Köken | 14 Haziran 2017 | Antalya Haber, Gündem, Yaşam A- A+

Tütüncü’den Göz Sağlığı Teftişi

Kepez Belediye Başkanı Hakan Tütüncü, hizmete giren sağlık merkezini denetiminde göz muayenesinden geçti.

Kepez Belediyesi hizmet binası yanında hizmete başlayan Kepez Belediyesi Sağlık Merkezi’ni ziyaret eden Kepez Belediye Başkanı Hakan Tütüncü, göz muayenesi yaptırdı. Sağlık İşleri Müdürlüğünün talasemi tanı merkezini, laboratuar hizmetlerini, evde bakım birimini ve ecza deposunu tek çatı altında toplayan sağlık merkezi, göz muayenesi hizmetine de başladı.

Cihazları ve personeli denetledi

Antalya Eğitim ve Araştırma Hastanesi’nden her ay farklı bir asistan göz doktoru, Kepez Belediyesi Sağlık Merkezi’nde salı ve perşembe günleri görev yapacak. Bu ay görev alan Asistan Dr. Sadık Bahadır Akkoç’un muayene odasını ziyaret eden Başkan Tütüncü, tıbbi cihazların yeterliliğini ve sağlık personelinin hal hatırını sorguladı. Ardından muayene olan Tütüncü, testlerden başarıyla geçti.

Kepezlilere duyuruluyor

Sık sık Kepez Belediyesi Sağlık Merkezi’ni ziyaret eden Tütüncü, bu binanın hizmete girdiğinin duyurusunun yapılmasını istiyor. Bu anlamda meclis üyelerini, belediye bürokratlarını ve AK Parti Kepez Teşkilatı’nı bilgilendiren toplantılar düzenleyen Tütüncü, Kepezlilerin bu hizmetten yararlanması için uyarılarda bulunuyor.

Kepez sağlığın merkezi olacak

İlçesindeki 6 mahalleye sağlık ocağı yaptırdıklarını hatırlatan Tütüncü, Kepez Devlet Hastanesi, Antalya Ağız ve Diş Sağlığı Merkezleri, Antalya Bölge Hastanesi’nin yapımıyla ilçesinin bir sağlık merkezi halini alacağını söyledi. Sağlık hizmetlerinin herkese ulaşması için çabaladıklarını belirten Tütüncü, belediye olarak koruyucu hekimliğe de önem vereceklerini her fırsatta dile getiriyor.

Etiketler:

EN SON HABERLER

© 2020 KEMER HABER Tüm Hakları Saklıdır ~ İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Reklamı Gizle
Reklamı Gizle