Hoşgeldiniz  

Tütüncü karakolda sahur yaptı

Semih Köken | 19 Haziran 2017 | Antalya Haber, Gündem, Yaşam A- A+

Tütüncü karakolda sahur yaptı

KEPEZ Belediye Başkanı Hakan Tütüncü, Varsak Şehit Uğur Gökcan Polis Merkez Amirliği’nde emniyet personeliyle sahur yaptı.

 

Varsak Şehit Uğur Gökcan Polis Merkez Amirliği’nde sahur yapan Kepez Belediye Başkanı Hakan Tütüncü’ye Ak Partili meclis üyesi Serhat Demir ve yardımcısı Mustafa Özsoy da eşlik etti. Başkan Tütüncü ve yanındakileri Kepez İlçe Emniyet Müdürü İlker Ekşi ve ekibi karşıladı.

 

Varsak bölgesindeki 25 mahallede yaklaşık 250 bin Kepezlinin can ve mal güvenliğinden sorumlu polis memurlarıyla tek tek tokalaşan Tütüncü, hal hatır sordu. Ardından polislerle birlikte sahurunu yapan Tütüncü, çıkışta hatıra fotoğrafı çektirdi.

 

ÜÇÜNCÜ POLİS MERKEZİ

 

Kepez’in eğitim, sağlık, spor, çevre, sosyal yaşam ve güvenlik konusundaki tüm ihtiyaçları için belediyenin görev başında olduğunu belirten Hakan Tütüncü, her türlü olumsuz koşullarda vatandaşların can ve mal güvenliğinden sorumlu emniyet çalışanlarının da daima yanında olduklarını söyledi. Bu polis merkezinin, görev süresinde açılan Altınova Şehit Muhammet Oğuz Kılınç Polis Merkez Amirliği’nde sonra ikinci polis merkezi olduğunu anlatan Tütüncü, bir polis merkezi açılması için hazırlıkların sürdüğünü söyledi. Bunların devlet yatırımı değil, belediye ile hayırseverler işbirliğiyle sonuçlandığını kaydeden Hakan Tütüncü, ilçesinde güvenlik açığı olmaması için çalışacaklarını söyledi.

Etiketler:

EN SON HABERLER

© 2020 KEMER HABER Tüm Hakları Saklıdır ~ İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Reklamı Gizle
Reklamı Gizle