Hoşgeldiniz  

Türkiye Kuşak Güreşi Şampiyonası Sona Erdi

Semih Köken | 21 Ekim 2016 | Antalya Haber, Gündem, Kemer Güncel, Spor, Yaşam A- A+

Türkiye Kuşak Güreşi Şampiyonası Sona Erdi

Türkiye Geleneksel spor Dalları Federasyonu tarafından ve Kemer Belediyesinin katkıları ile düzenlenen Kuşak Güreşi Türkiye Şampiyonası sona erdi.
Antalya, Edirne, Eskişehir, Konya, Kütahya,Manisa ve Sivas’tan 200 sporcunun katıldığı şampiyonanın ilk gününde sporcular, Yıldız Kızlar ve Yıldız Erkekler kilolarına göre 6 kategoride mücadele etti. Kemer Belediyesi Göynük Atatürk Kapalı Spor Salonu’nda gerçekleştirilen müsabakalara Kemer Belediye Başkanı Mustafa Gül, Federasyon As Başkanı Fahrettin Şolpan, Kemer Belediyesi Meclis Üyesi Semih Top katıldı.
Kapanış seremonisinde saygı duruşu istiklal marşımızın okunmasının ardından Geleneksel spor Dalları Federasyonu As Başkanı Fahrettin Şolpan katılımcılara ve katkılarından dolayı Kemer Belediyesine teşekkür etti.
Burada benim konuşmam benim için çok heyecan verici olacak diye sözlerine başlayan Kemer Belediye Başkanı Mustafa Gül, çünkü 1993 yılında tohumlarını attığımız 1994-1995 yıllarında ise Federasyon olarak Türkiye Geleneksel spor Dalları Federasyonunu kurmuş olduk. Kuruluşunda çok büyük emek verdiğini de vurgulayan Başkan Gül, 1995 ve 1998 yılları arasında da bu federasyonda as başkanlık yaptığını söyledi. 1999 yılında federasyon başkanımız istifa edince ve yağlı güreş ayrılınca benim de federasyonla bir ilgim kalmamıştı. Ama bu gün sizleri burada görmek ve sizleri burada ağırlamaktan son derece mutlu oldum ve duygulandım. Dedi
Konuşmaların ardından dereceye giren takım ve sporculara ödülleri Kemer Belediye Başkanı Mustafa Gül, Federasyon As Başkanı Fahrettin Şolpan tarafından takdim edildi.

Etiketler:

EN SON HABERLER

© 2020 KEMER HABER Tüm Hakları Saklıdır ~ İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Reklamı Gizle
Reklamı Gizle