Hoşgeldiniz  

Türkiye Gençlik Teşkilatı Antalya il Başkanlığına Halil Canbolat atandı.

Semih Köken | 24 Temmuz 2017 | Gündem A- A+

Türkiye Gençlik Teşkilatı Antalya il Başkanlığına Halil Canbolat atandı.

Türkiye Gençlik Teşkilatı Antalya il Başkanlığına Halil Canbolat atandı.

Kemerde yaptığı başarılı çalışmalarla adından söz ettiren genç işadamı Halil Canbolat son olarak da Türkiye Gençlik Teşkilatı Antalya il Başkanlığına getirildi.

CANBOLAT “Türkliye Gençlik Teşkilatı, sessiz çoğunluğun sesi olabilmek için, dürüst, erdemli, maneviyatı güçlü, ahlaklı, inançlarına sahip çıkan, inçlarını yaşayan ve yaşatan, bilinçli, tarihini, kültürünü medeniyetini bilen, yaşayan ve yaşatan gençlik için kuruldu.” diyerek açıklamalarda bulunarak benide bu göreve layık görenlere teşekkür ederim dedi.

Genel Başkanımız Hakan POLAT’ın 2 buçuk yıl önce Akyurtta yaktığı meşale Hamdolsun Tüm Türkiye’ye yayıldı. Türkiyenın Her yerinde her köşesinde Sağ duyulu genç yetiştirmek gençleri birlik içinde olmak ve TURKİYE’yi daha ileri seviyelere taşımak için canla başla Çalışmak.

 

Türkiye Gençlik Teşkilatı tamamen bağımsız, hür ve özgür iradeyle harekete geçmiş ve kurulmuş milli bir teşkilattır, hiçbir zümreye, gruba, partiye vs yapılara ve/veya yapılanmalara bağlı değildir.
Türkiye Gençlik Teşkilatı yeni Türkiye’de sorumluluk ve görev bilinci içerisinde, milli ruh taşıyan, tek yürek olmak isteyen, 5000 yıllık tarihine sahip çıkmak isteyen, 1400 yıldır taşıdığı sancağın sorumluluğunu bilen, Anadolu’nun bağrında yetişmiş, bir olmak isteyen, iri olmak isteyen, diri olmak isteyen vatansever yiğitlerin özverili çalışmaları neticesinde kurulmuş milli bir teşkilatıdır.
Türkiye Gençlik Teşkilatı; büyüyen ve yenilenen Türkiye’de, inançlarının ve kültürünün ışığında, evrensel ve insani ilkeler çerçevesinde,  iyi niyetle doğru ve yararlı işler yapan, dürüst ve erdemli davranışlar sergileyen herkesin destekçisidir. Türkiye gençlik teşkilatı, şer odaklara hizmet eden, kötü niyetlerle yanlış ve yararsız işler yapan, düşmanca ve saldırgan tutum ve davranış sergileyerek Türkiye’nin büyümesine ve gelişmesine engel olan herkesin karşısındadır.
Türkiye gençlik teşkilatı;
  • Barışın tarafındadır,
  • İhtiyaç sahiplerinin yanındadır,
  • Sessiz çoğunluğun sesidir.
  • Türkiye gençlik teşkilatı;
  • Kardeşlik bilinci içerisinde,
  • Bildiğini bilen bilmediğini de bilen, tarihini, kültürünü ve inançlarını yaşamak ve yaşatmak isteyen, birlik içinde birlikte dirilmek isteyen gönül dostu yiğitlerin teşkilatıdır… dedi.
Etiketler:

EN SON HABERLER

© 2020 KEMER HABER Tüm Hakları Saklıdır ~ İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Reklamı Gizle
Reklamı Gizle