Hoşgeldiniz  

Türkiye Dart Şampiyonası başladı

Semih Köken | 22 Ekim 2016 | Antalya Haber, Gündem, Kemer Güncel, Spor, Yaşam A- A+

Türkiye Dart Şampiyonası başladı

TÜRKİYE Dart Şampiyonası Şehit Demet Sezen Sıralama Turnuvası Birinci Ayak karşılaşmaları Antalya’nın Kemer İlçesi’nde başladı.

Kemer’e bağlı Kiriş Mahallesi’ndeki Limak Limra Otel’de düzenlenen Türkiye Dart Şampiyonası Şehit Demet Sezen Sıralama Turnuvası Birinci Ayak müsabakaları 100’ü kadın, 270 sporcunun katılımıyla başladı. Yarın sona erecek müsabakalarla ilgili açıklama yapan Türkiye Bocce, Bowling ve Dart Federasyonu Dart Merkez Hakem Kurulu Başkanı Gediz Kalkan, “15 Temmuz demokrasi şehitlerimizden polis memuru Demet Sezen adını bu yıl yapılacak bütün müsabakalarda geçerli olmak üzere verdik. Hem yönetim kurulumuza hem de federasyon başkanımıza teşekkür ediyoruz” dedi.

Minikler kategorisinde bu yıl Türkiye Şampiyonası düzenlediklerini aktaran Gediz Kalkan, “Ankara’daki ayakta başlamak üzere 1 yıl boyunca miniklerimizi darta başlatıp, sevdireceğiz inşallah. Gençler ve yıldızlar maçlarımız da 5- 6 Kasım’da Ankara Atatürk Spor Salonu’nda başlayacak. Onlar da birinci ayağı Ankara ile start almış olacak” diye konuştu.

Levent YENİGÜN/KEMER (Antalya), (DHA) –

Etiketler:

EN SON HABERLER

© 2020 KEMER HABER Tüm Hakları Saklıdır ~ İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Reklamı Gizle
Reklamı Gizle