Hoşgeldiniz  

Türkiye Dart Şampiyonası 5’inci ayak müsabakaları başladı

Semih Köken | 07 Nisan 2017 | Antalya Haber, Gündem, Oteller, Spor, Turizm, Yaşam A- A+

Türkiye Dart Şampiyonası 5’inci ayak müsabakaları başladı

TÜRKİYE Dart Şampiyonası Şehit Demet Sezen Sıralama Turnuvası 5’inci ayak müsabakaları, Antalya’nın Kemer İlçesi’nde başladı.
Türkiye Bocce, Bowling ve Dart Federasyonu (TBBDF) tarafından Kemer’de bir otelde düzenlenen turnuva, yaklaşık 900 sporcunun katılımıyla başladı. Şampiyona, Minikler, Genç Kadınlar, Genç Erkekler, Yıldız Kadınlar, Yıldız Erkekler, Büyük Kadınlar ve Büyük Erkekler kategorilerinden yapılıyor.
TBBDF Dart Merkez Hakem Kurulu Başkanı Abdülhamit Işıtan, dartın Türkiye’de daha fazla gelişmesi için turnuvalara Minikler Kategorisini de eklediklerini belirtti. Işıtan, miniklerden başarılı sporcular çıktığını söyledi.
Minikler kategorisinde birincilik kazanan sporcunun elektronik dartta milli takımı temsil edeceğini kaydeden Işıtan, altyapının gelişmesi için turnuvalara dahil ettikleri minikler kategorisine büyük bir katılım olduğunu kaydetti.
Işıtan, turnuva sonrası kendi kategorilerinde ilk dörde giren sporcuların dart milli takım aday kadrosuna seçileceklerini de sözlerine ekledi. Turnuva, 9 Nisan Pazar günü sona erecek.

Etiketler:

EN SON HABERLER

© 2020 KEMER HABER Tüm Hakları Saklıdır ~ İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Reklamı Gizle
Reklamı Gizle