Hoşgeldiniz  

Türk otelcilerden Almanya çıkarması

Semih Köken | 12 Nisan 2016 | Antalya Haber, Gündem, Oteller, Turizm, Yaşam A- A+

Türk otelcilerden Almanya çıkarması

BAĞIMSIZ Seyahat Acenteleri Örgütü’nün (TSS- Group) Almanya’nın Hamburg kentinde düzenlediği kuruluş yıldönümü etkinliklerine katılan Türk turimzciler, seyahat acentelerinin yetkilileriyle bir araya geldi.

BAGIMSIZ SEYAHAT ACENTELERI ORGUTU'NUN (TSS- GROUP) ALMANYA'NIN HAMBURG KENTINDE DUZENLEDIGI KURULUS YILDONUMU ETKINLIKLERINE KATILAN TURK TURIMZCILER, SEYAHAT ACENTELERININ YETKILILERIYLE BIR ARAYA GELDI. (MANUEL MOLINA - OSMAN AYIK) (FOTO:ANTALYA-DHA)
Bünyesinde 2 bin 214 seyahat acentesi bulunduran TSS- Group, 23’üncü kuruluş yıldönümü dolayısıyla Hamburg Üniversitesi’nde turizm kongresi düzenledi. İki gün süren kongreye TÜROFED Başkanı Osman Ayık, Başkan Yardımcıları Sururi Çorabatır ve Bülent Bülbüloğlu, Antalya Büyükşehir Belediye Başkan Danışmanı İbrahim Evrim, AKTOB Başkanı Yusuf Hacısüleyman, ALTİD Başkanı Burhan Sili, KETAV Başkanı Volkan Yorulmaz ve çeşitli otellerden temsilciler katıldı.

Kongrenin açılış konuşmasını yapan TSS- Group Başkanı Manuel Molina, Türkiye’nin turizm sektöründeki önemine dikkat çekerek Türkçe, “Türkiyesiz turizm olmaz” dedi. TÜROFED Başkanı Osman Ayık ise Almanya ve Alman seyahat acentelerinin önemine vurgu yaparak Türk otelleri olarak TSS- Group ve seyahat acenteleriyle her türlü işbirliğine hazır olduklarını söyledi.

Antalya Büyükşehir Belediye Başkan Danışmanı İbrahim Evrim ise yaptığı konuşmasında Türkiye’ye ve turizme destek veren TSS Group’un 23. yılını kutladı. TSS- Group Başkanı Molina, konuşmaların sonunda ‘Kardeş Okul Projesi’ çerçevesinde Antalya’da bir okula multimedya kütüphanesi hediye edeceklerini belirtti. Molina, konuyla ilgili hazırlanan sertifikayı Büyükşehir Belediye Başkan Danışmanı İbrahim Evrim’e sundu.

Kongrenin ardından Türk otel temsilcileri, 750 seyahat acentesi, tur operatörü, havayolu şirketleri, devlet temsilcileri ve STK’larla bir araya gelerek ikili görüşmeler yaptı.

Etiketler:

EN SON HABERLER

© 2020 KEMER HABER Tüm Hakları Saklıdır ~ İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Reklamı Gizle
Reklamı Gizle