Hoşgeldiniz  

TURİZMCİLERDEN VALİBEYE ZİYARET

SEMİH KÖKEN | 17 Eylül 2019 | Gündem, Kemer Güncel, Siyaset, Yaşam A- A+

TURİZMCİLERDEN VALİBEYE ZİYARET

Kemerli  Turizmciler  Antalya Valisi Münir Karaloğlu’nu ziyaret etti.

Kemer Başkanı Topaloğlu’na, Başkan Yardımcımız Emin Gül, Türkiye Otelciler Federasyonu (TUROFED) Başkanı Osman Ayık, Kemer Turistik Otelciler ve İşletmeciler Birliği (KETOB) Başkanı Şener Gürler, KETOB Başkan Yardımcısı Tayyar Gül ve turizmciler eşlik etti.

Vali Karaloğlu’nu ziyaret eden Başkan Topaloğlu ve beraberindeki heyet, Antalya ve Kemer bölgesindeki turizm sektöründe yaşanan gelişmeler, sektördeki sorunlar, alternatif turizm önerileri, eğitime verilen destekler, eğitimle ilgili projeler ve kıyı erozyonu konuşuldu.

Vali Karaloğlu, ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getirerek, “Söz konusu sorunların takipçisi olacağız. Kıyılarımızda yaşanan kıyı erozyonu ile ilgili ne yapılması gerekiyorsa yapacağız. Belediye Başkanı Necati Topaloğlu’nun eğitime verdiği önemi biliyoruz. Eğitime yaptıkları desteklerden dolayı kendisine teşekkür ediyoruz.” dedi.

Vali Karaloğlu’na ziyareti sonrası açıklama yapan Başkan Topaloğlu, “Kıyılarımızda son yıllarda yaşanan kıyı erozyonu önemli bir sorun haline gelmeye başladı. Kemer sahillerinde 12-13 metre geri çekilme var. Turizmin göz bebeği Kemer’e gelen yerli ve yabancı misafirlerimiz, sahillerde güneşlenecek ve rahatlıkla denize girebileceği alan bulamaz hale geldi. Bunun önlemini almak için belediye ve turizmciler olarak ne gerekiyorsa yapmaya hazırız.” diye konuştu.

Etiketler:

EN SON HABERLER

© 2020 KEMER HABER Tüm Hakları Saklıdır ~ İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Reklamı Gizle
Reklamı Gizle