Hoşgeldiniz  

Turizmciler Sezonu Gala ile Kapattı

Semih Köken | 09 Kasım 2017 | Gündem, Kemer Güncel, Siyaset, Yaşam A- A+

Turizmciler Sezonu Gala ile Kapattı

Antalya’nın Kemer ilçesinde, turizm sezonu kapanış galası düzenlendi.

Antalya‘nın Kemer ilçesinde, turizm sezonu kapanış galası düzenlendi.

Kemer Belediyesinin destekleriyle, Kemer Tanıtım Vakfı (KETAV) ve Kemer Turistik Otelciler ve İşletmeciler Birliği (KETOB) tarafından Kiriş Mahallesi’ndeki bir otelde düzenlenen galaya, Kemer Kaymakamı Mustafa Cihad FeslihanKemer Belediye Başkanı Mustafa Gül ile bazı turizmciler katıldı.

Galada konuşan Kaymakam Feslihan, birlik ve beraberlik içerisinde sektörün her sorunu aşabileceğini söyledi.

Turizmcilerle uzun yol yürümek istediklerini ifade eden Mustafa Cihad Feslihan, kritik dönemlerden geçtiklerini, terör olaylarının yoğun olarak yaşandığı zamanlardan geçtiklerini kaydetti.

Feslihan, güvenlik güçlerinin de turizm sezonunda çok çalıştığını belirterek, “Kendilerini çok yorduk. Ama sansasyonel bir olaya meydan vermeden işlerini layıkıyla yaptılar. Kendilerine teşekkür ediyorum.” dedi.

Kemer’de 360 turistik tesis olduğunu belirten Kaymakam Feslihan, “Bu otellerin 70’i 5 yıldızlı. Kayıtlı yatak sayısına bakıldığında yaklaşık 104 bin. Kemer nüfusunun 2,5 katı. Aldığım son verilere göre, ekim ayının sonu itibarıyla Kemer‘de 3,5 milyonun üzerinde turist ağırladık. Bu rakam, kamu ve özel sektör ile sivil toplum örgütlerinin birlikteliğinin başarısıdır. Bu başarı ülke tanıtımı, ekonomisi, istihdamın artmasını beraberinde getiriyor.” diye konuştu.

Kemer Belediye ve KETAV Başkanı Mustafa Gül ise 2016’da Rusya ile yaşanan uçak krizinden sonra kötüye giden turizmi düzeltmek için daha çok çalıştıklarını anlatarak, Kemer‘i ve turizmi tanıtmak için çabaladıklarını kaydetti.

KETOB Başkanı Şener Gürler de turizm acentelerinin Kemer‘in tarihi, doğal ve kültürel yerlerini daha fazla tanıtmalarını istediklerini ifade ederek, KETOB olarak tanıtım sürecinde bilgi paylaşımına hazır olduklarını aktardı.

Konuşmaların ardından sanatçı Levent Yüksel konser verdi. Yaklaşık 2 saat sahnede kalan Yüksel, sevilen şarkılarını seslendirdi.

Etiketler:

EN SON HABERLER

© 2020 KEMER HABER Tüm Hakları Saklıdır ~ İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Reklamı Gizle
Reklamı Gizle