Hoşgeldiniz  

Türel’den kutlama mesajı

Semih Köken | 23 Haziran 2017 | Antalya Haber, Gündem, Yaşam A- A+

ANTALYA Büyükşehir Belediye Başkanı Menderes Türel, Ramazan Bayramı mesajında, “Sevgili hemşehrilerimin ve Antalya’da bulunan bütün misafirlerimizin Ramazan Bayramı’nı kutlar, Antalya’mıza, Türkiye’mize ve insanlığa uğurlu gelmesini dilerim” dedi.

 

Ramazan Bayramı’nın, ailelerin, dostların, komşuların biraraya geldiği, kırgınlıkların unutulduğu, huzur, sevgi ve saygı günleri olduğunu belirten Menderes Türel, “Bu sebeple, bayram günlerinin şahsınız, aileniz, şehrimiz, vatanımız, İslam alemi ve bütün insanlık için güzelliklere, hayırlara vesile olmasını bütün kalbimle temenni ediyorum” dedi.

 

Türel, mesajında şöyle dedi:

 

“Bayram geleneğimiz, kaybetmiş olduğumuz yakınlarımızın mezarlarını ziyaret etmek ve dua okumaktır; Belediye Başkanı olarak bütün şehitlerimiz ve ebediyete intikal etmiş olan bütün Antalyalılar için de dua ediyorum. Antalya şu günlerde huzur ve güven içerisinde 1 milyona yakın yabancı ve yerli misafirimize de ev sahipliği yapmaktadır. Antalya dünyanın en güzel yeridir, bu gurur bütün Antalya’nın ve Türkiye’nin ortak gururudur. Büyükşehir Belediyesi olarak Antalya’nın güzelliklerine yeni güzellikler katmak için çalışıyoruz. Bayramda Antalya’nın güzelliğini doyasıya yaşamınızı ümit ediyor, sevgi ve saygılarımı sunuyorum.”

Etiketler:

EN SON HABERLER

© 2020 KEMER HABER Tüm Hakları Saklıdır ~ İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Reklamı Gizle
Reklamı Gizle