Hoşgeldiniz  

Türel’den hal çıkışı

Semih Köken | 25 Kasım 2016 | Antalya Haber, Gündem, Yaşam A- A+

Türel’den hal çıkışı

Türel, Alanya Türkler’deki yeni hale taşınmak istemeyen komisyoncular ve esnafı mağdur etmeyeceklerini belirterek, “Gelmek isteyenlere kanuni hakkını kullandırarak dükkanları teslim ederiz ve yeni hale taşınırlar. Gelmek istemeyenlere de mevcut yerlerinde hizmet imkanı tanırız” dedi.

Büyükşehir Belediyesi’nin günümüz ihtiyacına cevap veremeyen, zor ve ilkel şartlarda hizmet sunmaya çalışan Alanya, Payallar, Konaklı ve Demirtaş hallerini, modern şartlarda ve her ihtiyaca cevap verecek şekilde projelendiren yeni çalışmasında temel atma aşamasına gelindi. Alanya Yeni Toptancı Hal Projesi’nin 10 Aralık’ta temeli atılıyor. Alanya, Payallar, Konaklı ve Demirtaş hallerinde hizmet veren hal esnafı, yeni hal projesinde isterse yer sahibi olacak. Yeni hale taşınmak istemeyen esnaf ise şimdiki mevcut hallerinde hizmet vermeye devam edebilecek.

ESNAF MAĞDUR EDİLMEYECEK

Büyükşehir Belediye Başkanı Menderes Türel, Türkler’deki yeni hale taşınmak istemeyen komisyoncular ve esnafı mağdur etmeyeceklerini belirterek “Yeni modern hale gelmek istemeyen esnaf da gelmek isteyen de bizim başımızın tacı. Zorla güzellik olmaz. Biz herkese hizmet etmek durumundayız. Gelmek istemeyen esnaf bugün hizmet verdiği dükkanlarından memnunsa aynı yerde hizmet vermeye devam edebilir. Ancak biz Alanya’ya yakışan modern bir hali inşa edecek ve hizmete sokacağız. Gelmek isteyenlere kanuni hakkını kullandırarak dükkanları teslim ederiz ve yeni hale taşınırlar. Gelmek istemeyenlere de mevcut yerlerinde hizmet imkanı tanırız” diye konuştu.

ANTALYA, (DHA)

Etiketler:

EN SON HABERLER

© 2020 KEMER HABER Tüm Hakları Saklıdır ~ İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Reklamı Gizle
Reklamı Gizle