Hoşgeldiniz  

TUNCER “BUNLAR SUÇ İŞLİYOR”

SEMİH KÖKEN | 15 Mayıs 2020 | Gündem, Kemer Güncel, Siyaset, Yaşam A- A+

TUNCER “BUNLAR SUÇ İŞLİYOR”

Kemer Belediyesinde yapılan yolsuzluklara her geçen biri daha ekleniyor.

Sen ben yok biz varız diyerek Kemeri yönetmeye gelerek tam tersini yapan zihniyet yine kendi kendine hüküm verip yaptığı kanunsuzluklara kılıf bulmaya devam ediyor.

Kemer Belediyesinin MHP  yi Meclis üyesi Hakan Tuncer Kemer Belediyesinin  zarara uğratıldığını bunun da planlanarak yapıldığını dile getirerek  Belediye Başkanlık makamına yazı ile başvurmuş ama hiç incelemeye gerek görmeyen Kemer Belediye Başkanı Necati Topaloğlu  gelen şikayeti kayda almayarak hüküm vermiş ve olayda hiç bir suç unsuruna rastlanmadığın bildirererk kendini hem hakim hem savcı yerine koymaktan kendini alamamış işte olay dilekçe ve  Belediyenin verdiği cevap..

 

Belediyenin verdiği cevap..

Takdiri Kemer kamuoyunun bilgisine sunarken olayın muhatabı olan Meclis Üyesi Hakan Tuncer olayı savcılığa taşıdığını olayın arkasını bırakmayacağını dile getirdi.

TUNCER “Bunların  hiç bir şeyden anladıkları yok ilan gününe  iki gün kala ilan verilerek Belediye Zarara uğratılmışken sanırım emri Başkan verdiği için   soruşturmaya gerek yok demiş böyle bir anlayışın altında neler neler çıkar siz tahmin edin. Bunun için bende bu olaylardan dolayı şikayetçi oldum Kemer bu kadar sahipsiz olmadı olamazdı Adalete güveniyorum dedi.

 

Etiketler:

EN SON HABERLER

© 2020 KEMER HABER Tüm Hakları Saklıdır ~ İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Reklamı Gizle
Reklamı Gizle