Hoşgeldiniz  

Tuncelili öğrenciler Kemer’de ağırlanıyor

Semih Köken | 26 Nisan 2018 | Gündem, Kemer Güncel, Siyaset, Yaşam A- A+

Tuncelili öğrenciler Kemer’de ağırlanıyor

Kemer Belediyesi’nin desteğiyle Kemer Bilce Koleji ile Tunceli Pertek Cumhuriyet Ortaokulu tarafından düzenlenen İngilizce Mektuplar Konuşuyor Projesi kapsamında, Tunceli’den gelen 30 öğrenci Kemer’de ağırlanıyor. Öğrenciler Kemer Belediyesi’ni ziyaret ederek teşekkürlerini ilettiler. 

Kemer Belediyesi’nin desteğiyle Tunceli Pertek Cumhuriyet Ortaokulu ile Kemer Bilce Koleji işbirliğiyle düzenlenen İngilizce Mektuplar Konuşuyor Projesi’ne dahil olan 30 öğrenci, Tunceli’den Kemer’e geldi. 4,5,6,7 ve 8. sınıflarda öğrenim gören öğrenciler, 2 gün boyunca Kemer’de ağırlanacak ve ilçenin çeşitli tarihi ve turistik yerlerini ziyaret edecek. Kemer Bilce Koleji Müdürü Tuğba Aksakal, Tunceli Pertek Cumhuriyet Ortaokulu Müdürü İrfan Sağlayan ile projeyi hazırlayan öğretmenler Yılmaz Üregil, Uğur Çay, Nilgün Demirel ve Yılmaz Karaöz ile 30 öğrenci, ilk olarak Kemer Belediyesi’ni ziyaret ettiler. 

“ÖĞRENCİLER BİZİM BAŞTACIMIZ”

Kemer Belediye Başkanı Mustafa Gül adına öğrencileri karşılayan Başkan Yardımcısı Kemal Yüksel, “Öncelikle şunu belirtmek isterim Kemer’de ağırladığımız öğrencilerimiz böyle öğretmenlere sahip oldukları için çok şanşlılar. Çok güzel bir proje hayata geçirilmiş. Başkanımız Mustafa Gül adına hepinizi selamlıyorum. Başkanımız  öğrencileri ve öğretmenleri her zaman baştacı yapmaktadır. Biz belediye  olarak eğitime hizmet vermeyi  ana görevlerimizden biri olarak görüyoruz. O yüzden bu tip etkinliklerde çok daha mutlu oluyoruz” dedi.

BAŞKAN GÜL’E TEŞEKKÜR

Öğretmenler ve öğrenciler ise Başkan Mustafa Gül’e ve Kemer Belediyesi’ne çok teşekkür ederek ziyaret anısına çeşitli hediyeler verdiler. Başkan Yardımcısı Kemal Yüksel de öğrenci ve öğretmenlerine teşekkür plaketi ile çeşitli hediyeler sundu. Ziyaretin ardından öğrencilerle birlikte yemek yiyen Kemal Yüksel,  konuk öğrenci ve öğretmenlere Kemer’de hoşca vakit geçirmelerini ve iyi anılarla ayrılmalarını diledi

Etiketler:

EN SON HABERLER

© 2020 KEMER HABER Tüm Hakları Saklıdır ~ İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Reklamı Gizle
Reklamı Gizle