Hoşgeldiniz  

Tunçel kitaplarını imzaladı

Semih Köken | 11 Ağustos 2016 | Antalya Haber, Gündem, Yaşam A- A+

Tunçel kitaplarını imzaladı

ANTALYA’da yaşamını sürdüren yazar Pembe Tunçel, büyük ilgi gören ‘Fikret-(Ege’den Kırık Bir Aşk Hikâyesi)-‘ ile ‘Berna -(İnciraltı’ndan hayata Yolculuk)-‘ adlı romanlarını imzaladı.
Kaleiçi’ndeki kültür-sanat etkinliklerine kapısını açan Yağmur Cafe’de gerçekleşen imza gününe Antalyalı yazarlar, şairler de destek verdi. Yazar Pembe Tunçel, kitaplarını bir kez daha okurları için imzalamanın sevincini, heyecanını, mutluluğunu yaşadığını söyledi.
Pembe Tunçel, acıklı hikâyelerin yer aldığı romanları için bazı film şirketlerinden teklifler geldiğini, sinema filmlerine, televizyon dizilerine konu olabilmesi için de senaryoları inceleyeceğini, romanların içeriği bozulmadan beyaz perde ve televizyon ekranlarına aktarılmasına izin vereceğini söyledi.
Okurlarıyla bir süre sohbet edip, kitaplarındaki gerçek yaşam hikâyelerini anlatan Pembe Tunçel, Simge Yayınları’ndan çıkan ve kitapevlerinde halen satışı devam eden 304 sahifelik ‘Berna-İnciraltı’ndan Hayata Yolculuk)-‘ adlı romanın özellikle kadın okurların ilgisini çektiğine vurgu yaptı. Acıklı bir hayat ve aşk hikâyelerinin anlatıldığı ‘Berna’da, 1980’de İzmir’de yaşanan ‘İnciraltı Katliamı’ konusunun da işlendiğini belirten Tunçel, “Kitaptaki bir başka hikâyede ise piyango ve spor toto zengini olan ‘Cevdet Bey’in başına gelen ilginç olayları anlattım” dedi.

Etiketler:

EN SON HABERLER

© 2020 KEMER HABER Tüm Hakları Saklıdır ~ İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Reklamı Gizle
Reklamı Gizle