Hoşgeldiniz  

TÜMÜ Kemer’de ‘Kırmızı Düdük’ uygulaması

Semih Köken | 27 Ağustos 2018 | Gündem, Kemer Güncel, Siyaset, Yaşam A- A+

TÜMÜ Kemer’de ‘Kırmızı Düdük’ uygulaması

Kemer Kaymakam Vekili İbrahim Keklik, trafik kazalarının önlenmesi amacıyla başlatılan ‘Bu Bayramda Ben de Trafik Polisiyim, Hatalı Sürücüye Kırmızı Düdük’ kampanyası kapsamında uygulama noktalarında polis ekipleriyle birlikte sürücüleri bilgilendirdi.

İçişleri Bakanlığı’nın olası trafik kazalarının önlenmesi amacıyla başlattığı ‘Bu Bayramda ben de Trafik Polisiyim, Hatalı Sürücüye Kırmızı Düdük’ kampanyası kapsamında Kemer’de bilgilendirme amaçlı uygulama yapıldı. Konyaaltı Kaymakamı ve Kemer Kaymakam Vekili İbrahim Keklik, İlçe Emniyet Müdürü Rasim Oymaağaç ile birlikte, Kemer 1 çıkışı D400 Karayolundaki uygulama noktasında görev trafik ekiplerinin çalışmalarına eşlik etti.

Kaymakam Keklik, sıcak ve nemli havaya rağmen emniyet personelinin canla çalıştığını söyledi. Özellikle Kurban Bayramı dolayısıyla ilçede yoğunluğun arttığını kaydeden Keklik, çocukların dahil edildiği ‘Bu Bayramda Ben de Trafik Polisiyim, Hatalı Sürücüye Kırmızı Düdük’ uygulamasının önemine dikkat çekti.

Uygulama noktasında durdurulan araçlardaki çocuklara kırmızı düdük, şapka ve tişört veren Kaymakam İbrahim Keklik, çocukları bilgilendirirken aileleri de aşırı hız yapmamaları, seyir halindeyken cep telefonuyla konuşmamaları, trafik ışık ve levhalarına dikkat etmeleri yönünde uyardı.

SELİME TEYZEDEN POLİSLERE TATLI İKRAMI

Kemer-Antalya D400 karayolu üzerindeki uygulama devam ederken, bölgede oturan 69 yaşındaki Selime Bilal ise yanına ikiz torunlarını da alarak görev başındaki polislere ve Kaymakam Keklik’e tatlı ikramında bulund

Etiketler:

EN SON HABERLER

© 2020 KEMER HABER Tüm Hakları Saklıdır ~ İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Reklamı Gizle
Reklamı Gizle